به گزارش پایگاه خبری یازاکو، بیمارستان امیرالمومنین شهرستان مراغه که وظیفه درمان بیماران و امیدبخشی با مردم را داشته، اینروزها که جزئیاتی تکاندهنده از کوتاهی مسئولان علوم پزشکی در این شهرستان درخصوص فوت بیماران به دلیل برخی مشکلات موجود منتشر شده، موجب نگرانی شهروندان شده است.
علیرغم شکایتهای طرح شده، به جای پیشرفت در حوزه درمان و ارائه خدمات مطلوب درمانی در شهرستان مراغه، شاهد برخی تخلفات و عدم ارائه مطلوب خدمات درمانی هستیم که متأسفانه هیچ نظارتی در این خصوص انجام نمیگردد.
خبرنگار تسنیم بر آن شد تا با توجه به گزارشهای واصله درخصوص مشکلات این بیمارستان، اقدام به طرح برخی مشکلات در راستای حل چالشهای درمان شهرستان کند.
کمبود تخت بیمارستانی بستری دربیمارستان امیرالمومنین مراغه
برای بررسی نامحسوس مشکلات موجود بخش درمانی در بیمارستان امیرالمومنین مراغه، به قسمت اورژانس این بیمارستان مراجعه کردیم تا از کیفیت ارائه خدمات درمانی به شهروندان باخبر شویم.
ساعت ۲۰:۴۵ دقیقه بامداد بود که وارد قسمت اورژانس شده و با جمعیت بیشتری روبهرو شدم که همگی در انتظار دریافت خدمات درمانی بودند و با توجه به اینکه بیمارستان امیرالمومنین این شهرستان بیمارستان معین قلب شهرستان و منطقه را پوشش میدهد بیماران زیادی برای دریافت خدمات درمانی مراجعه کرده بودند.
در صحبت با چند نفر از مراجعهکننندگان که به عنوان بیمار و همراه حضور داشتند از برخی نارضایتی های موجود در ارائه خدمات نامطلوب درمانی در این بیمارستان سخن میگفتند.
آقای رضایی یکی از همراهان بیمار مراجعه کننده به بخش اورژانس بیمارستان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به برخی مشکلات در ارائه خدمات نامطلوب درمانی در این بیمارستان از کمبود تخت در بخش اورژانش و بخشهای درمانی گلایه کرد.
وی افزود: درحال حاضر به دلیل تعداد مراجعات بالای شهروندان برای دریافت خدمات درمانی کلیه تخت های اورژانس پر بوده و بیش از یک ساعت است بیمار ما تریاژ شده و منتظر هستیم تا تختی خالی شود تا بتوانیم بیمارمان را مورد درمان قرار دهیم.
رضایی با اشاره به انتظارات شهروندان از مسئولان بهداشتی و درمانی، اظهارکرد: متاسفانه شهرستان مراغه دومین قطب درمانی در استان آذربایجانشرقی پس از تبریز است و بیماران ارجاعی شهرهای مختلف نزدیک استان هم چون بناب، ملکان، میاندوآب و همچنین مهاباد به این بیمارستان ارجاع میشوند ولی مشکلاتی همچون کمبود تخت بیمارستانی چه در بخش اورژانس و بخشهای دیگر این بیمارستان وجود دارد که ضروری است مسئولان بهداشتی و درمانی برای حل مشکلات موجود راهحلهایی ارئه دهند تا شاهد ارائه خدمات مطلوب به این شهروندان باشیم.
اخذ امضا و اثر انگشت در مرحله پذیرش بیماران
پیمان محمدی یکی دیگر از مراجعهکنندگان به این بیمارستان با اشاره به اخذ امضا و اثر انگشت در مرحله بدوی پذیرش از بیماران، گفت: به تازگی با توجه به برخی اتفاقاتی که در این بیمارستان رخ داده، در مرحله پذیرش بیماران امضا و اثر انگشت رضایت نامه در برگههای پذیرش اخذ می کنند که این امر به نظر قانونی نیست؛ چراکه بیماری برای درمان مراجعه میکند و ممکن است با تشخیص ناصحیح پزشک معالج و بر اثر برخی تزریقات انجام شده موجب مرگ بیمار شود و برای اینکه بیمارستان از خود سلب مسئولیت کند، به ناچار از بیماران با اخذ امضا و اثر انگشت رضایت نامه دریافت می کنند.
۱۴ آبان ماه ۱۴۰۲ بود که خبری در فضای مجازی در خصوص فوت یک پدر مراغهای بر اثر قصور پزشکی در فضای مجازی منتشر شد و در بین مردم دست به دست شد و موجب نگرانی شهروندان از ارائه خدمات نامطلوب پزشکی و درمانی در شهرستان مراغه گردید که در این گزارش با توجه به تکرار موضوعات این چنینی تلاش کردیم مشکلات موجود در بخش درمانی شهرستان مراغه برای جلوگیری و عدم تکرار موضوع به صورت گزارش تکمیلی بررسی و به گوش مسئولان برسانیم تا بلکه با تدابیر خود برای بهبود وضعیت موجود در مراغه چارهای اندیشه کنند.