یعقوب هوشیار پیش از ظهر امروز در دویست و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی با اشاره به رایزنی با خیران شهر در اجرای پروژه میارمیار اظهار کرد: اجرای پروژه بازآفرینی میارمیار را با خیران شهر رایزنی کردیم و در صورت عدم توفیق در بودجه سال آینده پیشبینی میکنیم.
وی با بیان اینکه اجرای پروژههای عمرانی با بهرهگیری از وام بانکی مشکلات خاص خود را دارد، افزود: برای پیمانکاران و پروژه های خاص برات کارت ارائه دادیم و در کنار آن برای خط سه متروی تبریز نیز در تبصره های دایمی وام پیش بینی شده است.
هوشیار همچنین از واریز ۱۰۰ درصدی عوارض آلایندگی شهری به حساب شهرداری تبریز خبر داد.
وی از راهاندازی و افزایش ۸۰ درصدی اعتبار صندوق مسکن کارکنان شهرداری خبر داد و گفت: به ازای هر یک از کارکنان شهرداری تبریز ۱۵ میلیون تومان اعتبار در صندوق مسکن کارکنان شهرداری اختصاص یافته است.
شهردار تبریز در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به آغاز اجرای آرامستان جدید تبریز در سال آینده اظهار کرد: توسعه آراستان وادی رحمت تبریز با خرید اراضی اطراف آن در سال آینده ادامه خواهد یافت و در کنار آن زمین ۳۰۰ هکتاری نیز برای اجرای آرامستان جدید تبریز در نظر گرفته شده است.
هوشیار با اشاره به برنامههای شهرداری تبریز در حوزه سرمایهگذاری در سال آینده اعلام کرد: در بحث سرمایه گذاری با ممانعت از خامفروشی اقدام به مولدسازی و کسب درآمد پایدار میکنیم.
شهردار تبریز همچنین در ادامه صحبتهای خود به خرید ۴۷۰ دستگاه اتوبوس در دوره فعلی مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: برابر وعده خود مبنی بر خرید ۵۰۰ دستگاه اتوبوس در آغاز دوره فعلی مدیریت شهری، تاکنون ۴۷۰ دستگاه اتوبوس خریداری و بخشی از آن تحویل گرفته شده و اتوبوسهای باقیمانده خریداری شده به مرور به ناوگان حمل و نقل عمومی شهر اضافه خواهد شد.
هوشیار با اشاره به اقدامات زیست محیطی شهرداری تبریز در حوزه مدیریت پسماند یادآور شد: موضوع مدیریت پسماند یکی از افتخارات دوره ششم شورای اسلامی شهر است و راه انداری تفکیک از مبدا، بهرهبرداری از لندفیل شماره ۲، خرید فیلتر و آمادهسازی لندفیل شماره سه مرکز دفن بهداشتی پسماند شهری سوم اقدامات شاخص شهرداری تبریز در حوزه پسماند است که سال آینده اوجبهرهمندی ار تلاس های پسماندی خواهد بود.
وی ادامه داد: پیشبینی ما توقف دفن پسماند در مرکز دفن قدیمی تا ۶ ماه آینده است.
شهردار تبریز در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به انتخاب تبریز به عنوان پایتخت زیستمحیطی کشورهای آسیایی در سال ۲۰۲۵ اظهار کرد: این انتخاب بر اساس اقدامات مثبتی همچون حفر ۵۰۰ چاه جذبی، توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز، احداث ۳۰ پارک محلهای، محلولپاشی، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی شهر، حذف کود شیمیایی برای فضای سبز و دیگر اقدامات صورت گرفته است.
وی ادامه داد: به منظور همافزایی اقدامات پیشنهاد تشکیل قرارگاه زیستمحیطی شهر در محل استانداری ارائه شده است.