• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Sunday - 23 February - 2025
1

بیکاری معضلی برای وکلای باسابقه / سراب اشتغال برای وکلای جوان

  • کد خبر : 172231
  • 05 اسفند 1403 - 16:31
بیکاری معضلی برای وکلای باسابقه / سراب اشتغال برای وکلای جوان
نایب رئیس کانون وکلای دادگستری آذربایجان‌شرقی گفت: با اجرایی‌شدن قانون تسهیل و رشد بی‌سابقه پذیرش وکلا، هم اکنون یک‌سوم وکلای باسابقه از معضل بیکاری رنج می‌برند.

به گزارش یازاکو، احمد یوسف زاده ، در نشست خبری با اصحاب در خصوص افزایش بی‌رویه تعداد وکلا در چند سال گذشته بیان کرد: تعداد اعضای ورودی به کانون وکلا در این سه سال به‌اندازه ۷۰ سال گذشته بوده است.

وی تعداد کارآموزان فعلی کانون را ۶۹۳ نفر عنوان کرده و افزود: با این تعداد جذب بالا، جوانان را به سمت سراب اشتغال‌زایی سوق می‌دهیم.

وی با اشاره به اینکه یک‌سوم وکلای باسابقه استان از معضل بیکاری رنج‌ میبرند گفتیک‌دوم کارآموزان وکالت در ۶ ماه گذشته، حتی یک پرونده هم نداشته‌اند.

یوسف‌زاده، اولین گام برای اصلاح نهاد وکالت را لزوم اصلاح قانون تسهیل دانسته و عنوان کرد: در هر دوره، ۱۰ درصد از پذیرفته شده‌ها، انصراف می‌دهند.

وی، یکی دیگر از معضلات نهاد وکالت را تخریب رسانه‌ای جایگاه وکیل دانسته و متذکر شد: همچنین بحث در معرض خطر بودن وکلا مطرح بوده و تهدیدات جانی و حیثیتی در این چند سال برای وکلا بیشتر شده است.
وی با بیان اینکه تمامی حیثیت کانون به استقلالش برمی‌گردد، تصریح کرد: صدور پروانه وکالت، اداره ارکان کانون و خود انتظامی آن باید بر عهده خود کانون بوده و بدین ترتیب استقلال آن حفظ خواهد شد و در صورت نقض هر یک، این استقلال زیر سؤال خواهد رفت.

یوسف‌زاده در ادامه با اشاره به قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار یادآور شد: در تصویب این قانون، نهاد وکالت به منزله کسب‌وکار تلقی شده و هشدار صاحب‌نظران را در خصوص آن در نظر نگرفته و معیارهای پذیرش وکیل را تنزل دادند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=172231

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});