• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 26 February - 2025
0

وزیر نیرو ترکیه گفت: عصر جدیدی در گاز طبیعی و نفت آغاز خواهد شد

  • کد خبر : 172496
  • 08 اسفند 1403 - 14:15
وزیر نیرو ترکیه گفت: عصر جدیدی در گاز طبیعی و نفت آغاز خواهد شد
یازاکو_آلپارسلان بایراکتار وزیر انرژی و منابع طبیعی با بیان اینکه دوره جدیدی در نفت و گاز طبیعی آغاز خواهد شد، گفت: ترکیه در عملیات هیدروکربنی خارج از کشور فعال تر خواهد بود. 

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از حریت بایراکتار گفت: هدف ما ایجاد عصر جدیدی در اکتشاف نفت و گاز در ترکیه است.”

وی گفت: ما یک توافق بلندمدت سوآپ داریم. امسال، احتمالاً روی برنامه ای برای تمدید قرارداد سوآپ پنج ساله کار می کنیم.”

بایراکتار خاطرنشان کرد: بر اساس قرارداد سوآپ، گاز ترکمنستان از طریق ایران و ۱٫۳ میلیارد متر مکعب گاز در سال جاری تحویل خواهد شد.

وی افزود: مصرف کل ترکیه ۵۳ میلیارد متر مکعب است و گاز ترکمنستانی که امسال دریافت می شود برای تامین حدود ۱٫۵ میلیون خانوار کافی است.

 بایراکتار گفت: در حالت ایده آل، هدف اصلی ما انتقال گاز ترکمنستان به ترکیه از طریق خط لوله ترانزیتی خزر است، همانطور که در ابتدا برنامه ریزی شده بود.

به گفته وزیر انرژی ترکیه، تولید روزانه گاز طبیعی در دریای سیاه در حال حاضر ۷ میلیون متر مکعب است که پاسخگوی مصرف حدود ۳ میلیون خانوار است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=172496

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});