به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از آپا، ایراکلی کوباخیدزه نخستوزیر گرجستان این سخنان را در واکنش به مناقشه بین ترامپ و زلنسکی بیان کرده است.
فهرست
واکنش به مناقشه ترامپ-زلنسکی
رئیسجمهور ترامپ و دولت صلحطلب او توسط همان افرادی که مسئول آغاز کشتار هزاران اوکراینی هستند، محکوم میشوند. حزب جنگ جهانی بلافاصله سخنگویان خود را از جین شاهن گرفته تا مقامات مختلف در بروکسل علیه رئیسجمهور ترامپ بسیج کرد.
مرزبندی آشکار میان نیروهای صلح و جنگ
دیروز خط روشنی بین نیروهایی که خواهان صلح و نگران سرنوشت اوکراینیها هستند و نیروهایی که به دنبال مرگ آخرین اوکراینیاند، ترسیم شد. همچنین مشخص شد که حزب جنگ جهانی و دولت پنهان به این آسانی تسلیم نخواهند شد. چیزی که ما سه سال است درباره آن بحث میکنیم، بار دیگر تأیید شد – ایالات متحده آمریکا و حزب جنگ جهانی دو نهاد جداگانه هستند. مبارزه بین طرفداران جنگ و نیروهای صلحطلب وارد مرحلهای سرنوشتساز شده است.
اهمیت پایان سریع جنگ در اوکراین
امیدواریم که این نبرد با پیروزی صلح به پایان برسد. هرچه جنگ در اوکراین زودتر تمام شود، اوکراینیهای کمتری جان خود را از دست خواهند داد و صلح در منطقه سریعتر برقرار خواهد شد. برای رئیسجمهور ترامپ در این مبارزه دشوار استقامت و شجاعت آرزو میکنم.
لازم به ذکر است که کوباخیدزه این اظهارات را در یک پست فیسبوکی منتشر کرده است.