• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Saturday - 15 March - 2025
1

موبایل های خارجی دارای نشان تجاری در تبریز نمایندگی ندارند

  • کد خبر : 174095
  • 24 اسفند 1403 - 12:30
موبایل های خارجی دارای نشان تجاری در تبریز نمایندگی ندارند
رئیس اتحادیه صوتی، تصویری، موبایل و دوربین مداربسته تبریز گفت: هیچ یک از برندهای موبایل (نشان های تجاری) خارجی در تبریز نمایندگی ندارند.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، رضا نجفی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: تبریز، ظرفیت بالایی در حوزه قطعه‌سازی دارد و تولیدات این شهر نه‌ تنها به سراسر کشور صادر می‌شود، بلکه می‌تواند سهم بیشتری از بازار داخلی را نیز به خود اختصاص دهد.

وی افزود: ما به تازگی متوجه شده ایم که یک کارخانه مهم تولیدکننده مدار در تبریز در حال فعالیت است که گمنام مانده ولی به کل کشور صادرات دارد و برد و مدارهای تولیدی این کارخانه، به نام چین در بازار زده می شود.

وی به آمار اعضای فعال در بازار صوتی، تصویری، موبایل و دوربین مداربسته تبریز اشاره کرد و گفت: تعداد اصناف فعال در این حوزه در ۹ سال گذشته از ۸۰۰ نفر به سه هزار نفر افزایش یافته است و شکایت های هفتگی مردم در این سال ها از ۱۲ مورد به هشت مورد رسیده است که همگی در ۱۰ روز پاسخ داده می شوند.

نجفی با بیان اینکه شکایتی از بابت گرانفروشی نداریم و بیشتر شکایت های مردم نسبت به تعمیرات است، افزود: فروش در این بازار، هفت درصد حاشیه سود دارد، از این رو وقتی یک فروشنده نسبت به سایر فروشندگان، قیمت پایین تری برای یک کالا می دهد، در واقع با فروش خدمات و لوازم جانبی دیگر، مشتری را با هزینه بالاتری مواجه می کند که این موضوع یک مشکل زیرفروشی است و هیچ کاری برای آن نمی توان کرد و خریداران باید حواسشان جمع باشد.

وی ادامه داد: اکنون ۶۵ درصد از اعضای فعال در این بازار، مربوط به حوزه موبایل فروشی است و اخیرا تولیدکنندگان دوربین‌های مداربسته نیز افزایش یافته و بیشتر وارد رقابت شده اند.

وی اظهار کرد: بیشتر گارانتی‌های ارائه شده برای مشتریان، نمایندگی تبریز ندارند و باید محصول را به تهران بازگردانند که فروشندگان و خریداران تبریزی در این خصوص با مشکلات متعددی مواجه هستند زیرا در بسیاری از موارد، کالاهای مرجوعی به بهانه‌هایی همچون آب‌دیدگی یا ضرب‌دیدگی، بدون ارائه خدمات گارانتی بازگردانده می‌شوند.

رئیس اتحادیه صوتی، تصویری، موبایل و دوربین مداربسته تبریز تاکید کرد: بهتر است مشتریان هنگام خرید محصول صوتی و تصویری نسبت به داشتن نمایندگی در تبریز مطمئن شوند.

مهندسی ساخت لوازم جانبی موبایل را داریم

امیر خلیلی، یکی از تولیدکنندگان لوازم جانبی موبایل در تبریز که محصولات خود را با مهندسی ایرانی در کارخانه چینی تولید کرده و وارد ایران می‌کند، تاکید کرد: صنعت موبایل یک صنعت وارداتی است و با توجه به نبود برخی قطعات و مواد اولیه مربوطه، تولید تمام لوازم در داخل ایران امکان پذیر نیست.

وی با تاکید بر ظرفیت‌های استان در حوزه موبایل و لوازم جانبی، افزود: اوایل کار، ۱۰۰ درصد واردات داشتیم اما اکنون با شناسایی ظرفیت‌های استان در موضوع تولید برخی از محصولات در داخل نیز اقدام کرده ایم.

وی ادامه داد: تکنولوژی درحال پیشرفت است و لوازم جانبی که برای موبایل به کار می رود نیز روز به روز افزایش می یابد در حالی که سهم این حوزه از ارز تخصیص یافته به بخش ارقام صوتی، تصویری و موبایل بسیار پایین است.

خلیلی گفت: یکی از چالش‌های بزرگ تولید در عرصه موبایل و لوازم جانبی و فروش آن ها، نوسانات نرخ دلار است اما با این حال ظرفیت های بزرگ ازجمله مواد اولیه و نیروی کار و مهندسی فکر در داخل کشور وجود دارد که قطعا به مرور صنعت لوازم جانبی کشور را به عرصه رقابت در دنیا می کشاند.

وی به چالش تقلب و فروش اجناس کپی در بازار نیز اشاره کرد و افزود: فروش در کشورهای خارجی بر اساس برند بوده و همه چیز شفاف و اصل بودن کالا و گارانتی آن نیز مشخص است ولی در کشور ما در بسیاری از موارد، کالاهای غیراصل با نام برندهای معتبر فروخته می‌شوند و این موضوع، اعتماد مشتریان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و در مواقع بسیاری نیز مشتریان نمی دانند کالایی که می خرند درواقع یک کالای کپی است.

وی تاکید کرد: تبریز ظرفیت بالایی برای تبدیل‌شدن به قطب تولید و صادرات لوازم جانبی و قطعات موبایل دارد و رفع چالش‌های موجود می‌تواند مسیر توسعه این صنعت را هموارتر کند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=174095

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});