سهم ۹ درصدی از بازار لوازم جانبی ایران در دست گرند اسکای - یاز اکو
دسته‌بندی نشده

سهم ۹ درصدی از بازار لوازم جانبی ایران در دست گرند اسکای

به گزارش یازاکو، امیر خلیلی در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به افزایش مستمر قیمت دلار، وجود کالاهای تقلبی و قاچاق در بازار را از جمله چالش‌های پیش روی این صنعت عنوان کرد و گفت: در دنیای امروز، رقابت در حال افزایش است و ما با ارائه بهترین خدمات، سعی در جلب رضایت مشتریان داریم.

وی با اشاره به اینکه این شرکت دارای سامانه گارانتی و خدمات پس از فروش است، گفت: تمام محصولات ما دارای سریال هستند و مشتریان می‌توانند به صورت حضوری برای دریافت خدمات گارانتی مراجعه کنند.

۲۳ نمایندگی در سراسر کشور

خلیلی با بیان اینکه گرند اسکای در ابتدا فعالیت خود را در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی آغاز کرد، گفت: در حال حاضر، ۲۳ نمایندگی در سراسر کشور جذب کرده‌ایم و محصولات خود را از تبریز به این نمایندگی‌ها ارسال می‌کنیم.

همکاری تولیدکنندگان چینی، اقدام به تولید مشترک محصولات موبایل در ایران و چین کرده است. این شرکت با تمرکز بر کیفیت و ارائه گارانتی معتبر، توانسته است جایگاه خود را در بازار ایران تثبیت کند.

خلیلی تاکید کرد: گرند اسکای با همکاری تولیدکنندگان چینی، اقدام به تولید مشترک محصولات موبایل در ایران و چین کرده است. این شرکت با تمرکز بر کیفیت و ارائه گارانتی معتبر، توانسته است جایگاه خود را در بازار ایران تثبیت کند.

این گزارش می افزاید، گرند اسکای وارد کننده مستقیم لوازم جانبی موبایل با برند اختصاصی گرند اسکای به صورت مستقیم از کشور چین است . شما از طریق این فروشگاه می‌توانید لوازم جانبی موبایل اعم از کابل شارژر،پاوربانک،آداپتور،فندکی،ایرپاد و…  را و تهیه نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا