• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Sunday - 16 March - 2025
2
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خبر داد

ساخت ۳ مدرسه بزرگ مقیاس در اردبیل

  • کد خبر : 174331
  • 26 اسفند 1403 - 16:00
ساخت ۳ مدرسه بزرگ مقیاس در اردبیل
یازاکو - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل گفت: ساخت ۳ مدرسه بزرگ‌ مقیاس برای اردبیل در نظر گرفته شده که تلاش می‌شود تا این سهمیه به ۴ مورد ارتقا یابد که برای این مدارس مسجد، درمانگاه و سالن ورزشی در نظر گرفته شده است که علاوه بر رفع نیاز مدرسه در راستای استفاده محلات نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

به گزارش یازاکو، بهزاد محمدی خلفلو ۲۶ اسفند در جلسه کارگروه رسانه‌ای نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم، اظهار کرد: در قالب اولین سال نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی در سطح استان اردبیل، عملیات ساخت ۲۶۹ مدرسه ۱۲ کلاسه با مجموع ۳ هزار و ۲۲۸ کلاس درس، شروع خواهد شد.

وی افزود: ۵۶ مدرسه کانکسی بالای ۱۰ دانش‌آموز در استان شناسایی شده بود که از این تعداد ۹۰ درصد برچیده شده و با مدارس کوچک‌مقیاس جایگزین شد که قرار است ۱۰ درصد مابقی نیز تا خرداد ۱۴۰۴ تکمیل و تحویل آموزش‌وپرورش شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل با اشاره به مدارس سنگی ناایمن، عنوان کرد: ۵۶ مدرسه با ۲۴۴ کلاس درس به‌عنوان مدارس سنگی ناایمن در استان شناسایی شده که قرار است ساخت ۳۱ مدرسه جدید جایگزین آن را بنیاد علوی تأمین مالی کند.

محمدی خلفلو تأکید کرد: برای سال اول نهضت عملیات ساخت ۱۸ مدرسه از محل تخریب و بازسازی مدارس فرسود شروع خواهد شد که شامل ۱۷۷ کلاس درس است.

وی با اشاره به مدارس نیمه‌تمام و در دست اجرا، گفت: ۵۱ مدرسه نیمه‌تمام با ۱۷۰ کلاس درس در سطح استان وجود دارد که پیش‌بینی می‌شود تا شهریور ۱۴۰۴ تکمیل و در اختیار آموزش‌وپرورش قرار گیرد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل تصریح کرد: ساخت ۱۳ مدرسه نیز با ۱۵۸ کلاس درس برای شهرستان‌های استان با تراکم بالای ۳۵ دانش‌آموز برای هر کلاس درس طی سال ۱۴۰۴ شروع می‌شود.

وی رسیدن به سرانه فضای آموزشی ۶.۱ مترمربع را هدف استان اردبیل در سال ششم نهضت مدرسه‌سازی اعلام کرد و گفت: پس از تأمین زیرساخت‌ها و فضای فیزیکی لازم است در حوزه ارتقا کیفیت آموزشی نیز تلاش شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل یادآور شد: مطابق قرارداد منعقد شده مابین مدارس استان اردبیل و سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر مقرر شده تا در پشت‌بام مدارس بالای ۲۰۰ مترمربع پنل‌های انرژی خورشیدی نصب شود و درآمد حاصل از آن نیز به خود مدرسه اختصاص خواهد یافت.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=174331

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});