به گزارش یازاکو، با حضور معاون سیاسی استانداری آذربایجان شرقی ، میناقلی پور به عنوان معاون برنامه ریزی فرمانداری مراغه ، یوسف امیدی به عنوان بخشدار مرکزی و حسین صاحب جم به عنوان بخشدار سراجو معرفی شدند .
در این مراسم همچنین از تلاش های داود آقایی در معاونت برنامه ریزی فرمانداری ، ناصر امیر رحمتی در بخشدار مرکزی و علی تقوی در بخشداری سراجو تجلیل و قدردانی شد.
معاون سیاسی استاندار آذربایجان شرقی در این مراسم گفت : مدیران در مجموعه استانداری و فرمانداری ها از افراد با تجربه و سابقه مدیریتی انتخاب شده اند .
مرتضی محمد زاده افزود : بیشتر کسانی که برای فرمانداری ها و بخشداری ها معرفی شده اند تحصیلات مرتبط با مدیریت و سیاست بوده اند .
وی اضافه کرد :وفاداری به قانون اساسی ، سیاست های جمهوری اسلامی ایران و دکتر پزشکیان از دیگر الویت های انتخاب مسئولان در مجموعه وزارت کشور بوده است .