به گزارش یازاکو، یوسف عباسپور روز شنبه اظهار کرد: در راستای حمایت از استارتاپها و کارآفرینان مجوز این سه مرکز نوآوری اخذ شده که به زودی در سطح استان راهاندازی خواهد شد.
وی افزود: علاوه بر این و برای توسعه و آمادهسازی اراضی قابل ارائه به شرکتهای فناور و دانشبنیان استان نیز آمادهسازی اراضی پارک با پیشرفت فیزیکی ۳۵ درصد و هزینه کرد ۲۲۰ میلیارد ریال به منظور واگذاری به شرکتهای مستقر، انجام مقدمات حقوقی و تدوین شیوهنامههای ارزیابی واجدان شرایط و اخذ موافقت واگذاری بخشی از اراضی در بازه زمانی مشخص در دستور کار قرار دارد.
عباس پور همچنین از فعال بودن ۲۸۰ شرکت فناور و دانش بنیان با اشتغالزایی بیش از یک هزار و ۱۰۰ نفر نیروی انسانی جوان و نخبه در این استان خبر داد و گفت: در حال حاضر پارک علم و فناوری استان اردبیل با یک مرکز رشد جامع، ۲ مرکز رشد اقماری، سه مرکز رشد مشترک و ۵ مرکز نوآوری فعالیت میکند.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل بیان کرد: رسالت راهبردی پارک علم و فناوری اردبیل نفوذ فناوری در صنعت، کشاورزی و جامعه و ایجاد ثروت از طریق ارتقای فرهنگ نوآوری و افزایش قدرت رقابت در میان شرکتهایی است که بر پایه علم و فعالیت تلاش میکند.
کسب رتبه اول استان اردبیل در توسعه اقتصاد دانش بنیان
عباسپور خاطرنشان کرد: برای نیل به این هدف پارک علم و فناوری اردبیل ماموریت دارد با مدیریت جریان دانش و فناوری و با ارائه خدمات و حمایتهای ویژه ایجاد و رشد شرکتهای نوآوری را از طریق مراکز رشد تسهیل کند.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل افزود: ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان استان اردبیل که ریاست آن بر عهده استاندار و دبیرخانه آن بر عهده پارک علم و فناوری اردبیل است سال گذشته توانست با ارتقای ۲۲ پلهای رتبه نخست توسعه اقتصاد دانش بنیان کشور در سال گذشته را کسب کند.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری اردبیل تمام تلاش خود را جهت جذب ایدههای فناورانه و رشد و تجاریکردن آنها انجام میدهد ، گفت: برای تحقق این هدف نیازمند همکاری دستگاههای اجرایی در معرفی محصولات تولیدی شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک هستیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل بیان کرد: اقتصاد فناورانه علاوه بر رونق تولید و اشتغال منجر به توسعه صادرات محصولات فناورانه، کاهش بیکاری و مهمتر از همه تجاریسازی محصولات فناورانه در استان میشود.