• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Sunday - 1 June - 2025
4

ترکیه میزبان ۴٫۳ میلیون گردشگر خارجی در دو ماه نخست سال ۲۰۲۵

  • کد خبر : 177561
  • 02 اردیبهشت 1404 - 15:00
ترکیه میزبان ۴٫۳ میلیون گردشگر خارجی در دو ماه نخست سال ۲۰۲۵
یازاکو - ترکیه طی دو ماه اول سال جاری از 4 میلیون و 343 هزار و 60 گردشگری خارجی میزبانی کرد.

به گزارش یازاکو، بر اساس داده‌های وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه به مناست هفته گردشگری، در دو ماه نخست سال جاری، ۴ میلیون و ۳۴۳ هزار و ۶۰ گردشگر خارجی از ترکیه بازدید کرده‌اند که نشان‌دهنده رشد اندکی نسبت به دوره مشابه سال گذشته است.

ایران با ۴۶۳ هزار و ۸۶۵ گردشگر، بیشترین تعداد بازدیدکنندگان را به ترکیه اعزام کرده است. پس از ایران، روسیه و آلمان به ترتیب با ۳۷۱ هزار و ۳۴۴ نفر و ۳۳۰ هزار و ۷۰ نفر در رده‌های بعدی قرار دارند. بلغارستان و انگلستان به ترتیب در رده‌های بعدی قرار دارند.

استانبول همچنان به عنوان اصلی‌ترین مقصد گردشگران خارجی شناخته می‌شود، با جاذبه‌های فرهنگی و تاریخی منحصربه‌فرد خود. پس از استانبول، استان‌های ادیرنه، آنتالیا، آرتوین و حکاری به ترتیب بیشترین ورود گردشگران را به خود اختصاص داده‌اند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=177561

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۱
  1. Merely wanna input on few general things, The website style and design is perfect, the content material is rattling superb. “Taxation WITH representation ain’t so hot either.” by Gerald Barzan.

    https://www.zoritolerimol.com

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.