به گزارش یازاکو، هادی خرسندی مدیر جهاد کشاورزی مراغه اظهار کرد: با افزایش تولید گندم و ۵۰ هزارتنی مازاد، بازگرداندن این سیلو به چرخه تولید گندم پس از حدود ۱۰ سال تعطیلی ضروری است.
وی افزود: سیلوی گندم مراغه با ۵۸ سال سابقه فعالیت از ۱۰ سال پیش به سازمان بنادر و کشتیرانی فروخته شده و از همان موقع تعطیل است.
خرسندی اضافه کرد: با افزایش تولید گندم و خرید گندم مازاد از کشاورزان این شهرستان نیازمند این سیلوی مکانیزه است.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی مراغه، سیلوی این شهر با داشتن انبارههای بزرگ ذخیره گندم، به خطآهن سراسری متصل است.
هادی خرسندی با بیان اینکه سیلوی مراغه همانند گذشته میتواند به شهرستانهای همجوار نیز خدمات ارائه دهد، خواستار بازگرداندن این سیلو به چرخه تولید گندم در منطقه شد.
انبار سیلوی گندم مراغه که مرکز ذخیره گندم شهرهای جنوبی آذربایجانشرقی بود سال ۹۴ توسط سازمان غله به سازمان بنادر و کشتیرانی فروخته شده است.
در سالهای نهچندان دور در روز ۶۰ کامیون گندم در این سیلو تخلیه و از ذخیره گندم آن به شهرهای منطقه ارسال میشد ولی این روزها این سیلو کاملاً تعطیل است.
سیلوی مراغه روزگاری بزرگترین سازه بتنی و مدرن در مراغه بود و مردم این شهر همیشه به بزرگی و ارتفاع آن میبالیدند و با فروش این سیلو اداره، غله مراغه به نمایندگی غله تنزل یافته است.
باوجود اینکه این روزها آرزوی کشاورزان در برخی شهرهای کشور داشتن سیلو برای ذخیره گندم است واگذاری این سیلو ناامیدی را در دل کشاورزان به وجود آورده است.
وجود این سیلو تکیهگاه بزرگ برای تامین امنیت غذایی مردم شهر مراغه و شهرهای منطقه برای ذخیره گندم مازادکشاورزان بود ولی این روزها آن همه امید به ناامیدی بدل گشته است.