• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 7 May - 2025
0
معاون وزیر راه و شهرسازی:

سازمان منطقه آزاد ارس نگاه ویژه ای به توسعه زیرساخت های جاده ای دارد

  • کد خبر : 178956
  • 16 اردیبهشت 1404 - 22:09
سازمان منطقه آزاد ارس نگاه ویژه ای به توسعه زیرساخت های جاده ای دارد
معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی با قدردانی از مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس گفت: سازمان منطقه آزاد ارس نگاه ویژه ای به توسعه زیرساخت های جاده ای دارد.

به گزارش یازاکو به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد ارس، ظهر امروز جلسه بررسی آخرین وضعیت پروژه های راه و شهرسازی منطقه با حضور سید عبدالله ارجائی معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی، عزت‌الله حبیب زاده نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس، هادی مقدم زاده رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد ارس و مدیران کل استانی و مسئولان شهرستانی در منطقه آزاد ارس برگزار شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی در این جلسه با اشاره به اهمیت تکمیل کریدورهای مواصلاتی در توسعه اقتصادی کشور گفت: مدیرعامل منطقه آزاد ارس پای کار تکمیل و توسعه محورهای مواصلاتی منطقه است و به جهت اقدامات متعدد در این زمینه و مشارکت با وزارت راه و شهرسازی در تکمیل پروژه ها قدردانی می کنیم.

وی سپس با تاکید بر اینکه اجرای پروژه محور مرند جلفا باید تسریع شود، ادامه داد: منطقه آزاد ارس در این محور هم مشارکت داشته و امیدواریم با همت نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس و مسئولان استانی و محلی شاهد اتمام این پروژه مهم باشیم.

ارجائی همچنین پیشنهاد ساخت باغ شهر ارس را به سازمان منطقه آزاد ارس داد و گفت: آماده هستیم تا زمینه احداث باغ شهر توسط سازمان منطقه آزاد ارس را فراهم سازیم.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=178956

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});