• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Thursday - 8 May - 2025
1

اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، حق کارگران است

  • کد خبر : 179137
  • 18 اردیبهشت 1404 - 17:00
اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، حق کارگران است
نایب رئیس اتاق بازرگانی تبریز با بیان اینکه اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور، حق کارگران است، خواستار بازنگری آن شد.

به گزارش پایگاه خبری یازاکو، جمشید برزگر روز پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت ماه در نشست مشترک با رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی کشور بر لزوم حل و فصل اختلافات بین کارگران و کارفرمایان در حوزه تامین اجتماعی شد و افزود: کارگران و کارفرمایان باید بتوانند یه عنوان شرکای اجتماعی. با تعامل کنار هم کار کنند.

وی ضمن انتقاد از قانون مشاغل سخت و زیان‌آور گفت: ما‌ به این قانون معترض بوده و خواستار اصلاح و بازنگری این قانون و تطبیق آن با استانداردهای روز هستیم.

برزگر تاکید کرد: باید تعریف مشخصی در رابطه با مشاغل سخت و زیان آور ارائه شود، تا حق کارگرانی که مشمول سخت و زیان‌آور هستند، تضییع نشود و در مقابل سایر کارگرانی که عملا مشمول این قانون نیستند، در رده مشاغل سخت و زیان‌آور قرار نگیرند.

رضا جعفری؛ عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تبریز، دولت، تامین اجتماعی و کارگران و کارفرمایان را سه شریک مهم دانست.

وی با اشاره به اهمیت برقراری تعامل مثبت بین این سه بخش گفت: کارگران در شرایط فعلی تحت فشار هستند و ما نباید بگذاریم، جامعه کارگری بیش از این آسیب ببیند.

وی با بیان اینکه کارفرمایان گاه به دلایلی از مشکلات مالی نمی‌تواند حق بیمه کارگران را سر وقت پرداخت کند، از سازمان تامین اجتماعی خواست تا در این شرایط لیست حق بیمه کارگران را قبول کند، تا کارگران به خصوص هنگام مراجعه به بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها با مشکل مواجه نشوند.

وی با اشاره به ارائه خدمات قابل قبول در بیمارستان‌های تامین اجتماعی گفت: متاسفانه پوشش خدمات بیمه‌ای در کلینک‌ها و پاراکلینک‌ها بسیار ناچیز است.

مهدی امینی؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز در این جلسه با بیان اینکه تغییر عناوین شغلی دغدغه‌ی بسیاری مهمی است، گفت: هیچ جا نوشته نشده است که برای تغییر عناوین شغلی باید پولی پرداخت شود، گفته شد تغییراتی انجام گرفته و مبالغ درخواستی برای تغییر عناوین شغلی کاهش پیدا کرده است اما ما هنوز هم با این موضوع مشکل داریم.

وی با اشاره به اینکه بدهی‌ کارفرما ربطی به کارگر ندارد، افزود: در صورتی که کارفرما به مشکل بخورد و نتواند حق بیمه‌ کارگران را پرداخت کند، تاوان آن را کارگر می‌دهد‌.

امینی خاطرنشان کرد: نباید بیمه کارگران به هر دلیلی قطع شود؛ چرا که این موضوع منجر به ایجاد درگیری بین کارگر و کارفرما می‌شود.

وی خواستار پرداخت ۴ درصد حق بیمه‌ی مشاغل سخت و زیان‌آور،به صورت ماه به ماه شد و افزود: اگر مسئله‌ی پرداخت ۴ درصد از حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور حل شود، از بروز بسیاری از مشکلات در آینده جلوگیری می شود.

سیدباقر شریف‌زاده؛ عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تبریز عنوان کرد: سازمان تامین اجتماعی براساس قانون، نهادی عمومی و غیردولتی است که وجوه آن توسط کارگر و کارفرما تامین می شود.
وی با بیان این مطلب ادامه داد: برای ما جای سوال است که جایگاه کارگر و کارفرما در تصمیم گیری‌های کجا است!
شریف‌زاده اظهار کرد: ما روزی افتخار می کردیم که تبریز قطب صنعت ایران است، اما امروز تمامی کارخانجات تعطیل شده یا در حال تعطیل شدن است.

وی عنوان کرد: ما برای کارکنان خود بیمه‌ی بیکاری پرداخت می‌کنیم تا اگر روزی مشکلی برای مجموعه پیش آمد، بتوانیم از سازمان تامین اجتماعی درخواست کمک کنیم.

شریف‌زاده با انتقاد از اینکه حسابرسی دفاتر شرکت‌ها به کارگزارانی واگذار شده که هیچ اطلاعی از این موضوع ندارند، اضافه کرد:
در موارد متعددی کارگزاران به دلیل عدم تسلط به امور، دچار اشتباه می شوند و سازمان تامین اجتماعی نیز در خصوص نظرات کارگزاران تردید نمی کند، و همین امر باعث بروز مشکل برای ما می شود.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=179137

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});