• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
0

بازارها زیر ذره‌بین یازاکو؛ آینده اقتصاد ایران در گرو دیپلماسی

  • کد خبر : 179250
  • 20 اردیبهشت 1404 - 10:45
بازارها زیر ذره‌بین یازاکو؛ آینده اقتصاد ایران در گرو دیپلماسی
یازاکو - کارشناسان معتقدند دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا که در مسقط برگزار می‌شود، نقش مهمی در تعیین مسیر آینده بازار و اقتصاد کشور دارد. هم‌زمان سفر عراقچی به عربستان نشانه‌ای از تلاش ایران برای بهبود روابط منطقه‌ای است.

یازاکو، جعفر ساعی نیا_ پایگاه خبری یازاکو طبق روال هفتگی، نگاهی به عملکرد بازارهای داخلی و جهانی انداخته و چشم‌اندازی از روند احتمالی آن‌ها ارائه داده است.

دلار

قیمت دلار در هفته سوم اردیبهشت با رشد ارزش همراه شد و در آخرین معامله روز پنجشنبه با رقم ۸۳ هزار تومانی بسته شد. معاملات بازار ارز تحت تاثیر موضوعات سیاسی قرار داشت و قیمت دلار با ریتم اخبار نامساعد و مساعد بالانس می‌شد. علاوه بر این بازار شایعه نیز داغ بود و برخی اخبار نیز معامله‌‌گران را نسبت به آینده مذاکرات بدبین کرده بود.

سکه

قیمت سکه امامی پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت با رشد ۸۴۰ هزار تومانی روی رقم ۷۴ میلیون ۹۹۵ هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه‌ بهار آزادی با رشد ۳۰۰ هزار تومانی روی رقم ۷۰ میلیون و ۵۹۵ هزار تومانی معامله شد.

قیمت نیم‌سکه رشد ۴۰۰ هزار تومانی داشت و با رقم ۴۶ میلیون تومانی معامله شد. ربع‌سکه با رشد ۲۰۰ هزار تومانی روی رقم ۲۶ میلیون و ۳۰۰ هزار تومانی بسته شد. سکه گرمی در سطح ۱۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومانی ایستاد و ۱۰۰ هزار تومان گران شد.

طلا

قیمت طلا نیز روز پنجشنبه رشد داشت. هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رشد ۱۹۰ هزار تومانی به کانال ۲۹ میلیون تومانی صعود کرد و با رقم ۲۹ میلیون و ۲۵ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۲۵ هزار تومانی در محدوده ۶ میلیون و ۶۹۵ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم ۶ میلیون و ۶۰۶ هزار تومانی معامله شد.

بورس

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ با رشد قابل توجه ۵۸,۶۸۵ واحدی به رقم ۳,۱۶۹,۰۰۰ واحد رسید. این رشد مثبت در حالی اتفاق افتاده که شاخص کل هم‌وزن نیز با افزایش ۱۲,۶۶۰ واحدی همراه بوده است. کارشناسان بر این باورند فضای بازار نسبت به روزهای گذشته بهبود یافته اما احتیاط در معاملات هفته پیش‌رو ضروری است.

طلای جهانی

بر اساس گزارش رویترز، قیمت طلا در معاملات روز جمعه تثبیت‌ شد. سرمایه‌گذاران خرید خود را افزایش داده‌اند و بازارها بر مذاکرات تجاری چین و آمریکا تمرکز دارند. قیمت هر اونس طلا با ۰.۳۹ درصد افزایش به ۳۳۱۸ دلار و ۷۱ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۶۹ درصدی به ۳۳۲۶ دلار و ۸۰ سنت رسیده است.

نفت

قیمت نفت با نمایان شدن نشانه‌هایی از کاهش تنش‌های تجاری میان دو مصرف‌کننده بزرگ نفت، چین و آمریکا، جمعه ۱۹ اردیبهشت افزایش یافت و در مسیر ثبت رشد هفتگی قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز جمعه به وقت گرینویچ با ۸۴ سنت معادل ۱.۳ درصد افزایش به ۶۳ دلار و ۶۸ سنت برای هر بشکه رسید.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=179250

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});