به گزارش یازاکو، فرامرز شهسواری در همایش سالانه فرزندان سهندآباد و هشترود، به سرمایهگذاری هدفمند در مناطق گردشگری، تجهیز و توسعه اماکن تفریحی هشترود و چاراویماق تاکید کرد و افزود: اماکن گردشگری” پیرسقا و ایستیسو” باید هرچه زودتر ساماندهی شوند.
وی از حل مشکل آنتندهی تلفن همراه در روستای عربلو هشترود طی روزهای آینده خبر داد و گفت: با همکاری مدیرکل ارتباطات و فناوری استان، امیدواریم طی روز های آینده شاهد حل این مشکل باشیم.
حجتالاسلام و المسلمین حسن جعفریان، امام جمعه هشترود نیز در این همایش با بیان اینکه سد سهند متعلق به این شهرستان است و نباید منتسب به شهرستانهای دیگر شود، ادامه داد: هشترود، سد بزرگی به نام سهند دارد که متاسفانه هیچگونه از آن در راستای بهرهمندی از ظرفیت های گردشگری و تفریحی استفاده نمیشود.
وی به ظرفیتهای عظیم گردشگری، تاریخی و فرهنگی هشترود اشاره کرد و افزود: مسئولان باید از این ظرفیتهای بالفعل مانده استفاده کنند.
ابراهیم حسنی، فرماندار هشترود نیز در این همایش از همدلی و همکاری مردم این شهرستان در برپایی این همایش و نمایشگاه صنایع دستی ابراز خرسندی کرد و گفت: فرمانداری با همافزایی سایر ارگانهای دولتی و مردمی درصدد ایجاد نشاط اجتماعی است.
قهرمانپور، رییس اجرایی همایش سالانه فرزندان سهندآباد و هشترود نیز در این مراسم، با بیان اینکه این رویداد همایشی مردمی است که اقشار مختلف مردم در قالب فرزندان سرزمین مادری مشکلات این منطقه را احصا کردهاند، گفت: هشترود، با منابع فراوان آبی و معدنی متاسفانه مشکلات و چالشهای عمدهای دارد.
وی به تشریح مشکلات و موانع پیشرفت و توسعه هشترود پرداخت و افزود: این شهرستان، یک شهرستان فراموش شده در استان است که با توجه به وجود اماکن تاریخی و فرهنگی از جمله قلعه ضحاک باید هشترود یک شهرستان پیشرفته و توسعه یافته بود.
وی هدف اصلی برگزاری همایش را مطالبهگری عنوان کرد و ادامه داد: بسترسازی برای جوانان با استعداد و با ظرفیت هشترودی یک حق طبیعی است که نگذاریم از این شهرستان مهاجرت کنند.
مهدی پورصادق، شهردار هشترود نیز در حاشیه این همایش اظهارکرد: حضور وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در این همایش فرصتی خوبی شد که ظرفیتهای شهرستان را معرفی کنیم تا بتوانیم با کمک دولت برای پیشرفت گردشگری هشترود اقدام کنیم.
وی افزود: از اهداف اصلی این همایش، توسعه گردشگری در هشترود است، این شهرستان آثار تاریخی منحصر به فردی دارد، به ویژه قلعه ضحاک هشترود که از دوران اشکانیان برجای مانده که در ایران بی نظیر است، چون اغلب آثار برجای مانده از اشکانیان از بین رفته است.
وی ادامه داد: در کنار آن بقعه بایزید بسطامی، مسجد جامع شهر و آثار طبیعی و زیباییهای هشترود ظرفیتهای زیادی هستند که باید از سوی دولت به آنها در جهت توسعه گردشگری توجه شود.
پورصادق تاکید کرد: اگر توسعه گردشگری اتفاق بیفتد در کنار آن توسعه اقتصادی هم رخ میدهیم، تلاش داریم ۲۵ اردیبشهت را به عنوان روز هشترود به ثبت ملی برسانیم.