• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
1

افتتاح پنجمین نمایشگاه نقاشی «تبریز در مه» در خانه موزه شیخ محمد خیابانی تبریز

  • کد خبر : 180103
  • 28 اردیبهشت 1404 - 10:23
افتتاح پنجمین نمایشگاه نقاشی «تبریز در مه» در خانه موزه شیخ محمد خیابانی تبریز
یازاکو - خانه‌موزه شیخ محمد خیابانی در تبریز هم‌زمان با بزرگداشت روز جهانی موزه‌ها و هفته میراث فرهنگی، میزبان پنجمین دوره از نمایشگاه نقاشی گروه هنری «تبریز در مه» شد.

به گزارش یازاکو، پنجمین نمایشگاه نقاشی گروه هنری «تبریز در مه» امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با حضور معاون میراث‌فرهنگی آذربایجان‌شرقی، رئیس امور موزه‌های استان و جمعی از اساتید، هنرمندان و فعالان حوزه نقاشی افتتاح شد. این نمایشگاه از امروز تا روز یکشنبه ۳ خردادماه از ساعت ۹ صبح تا ۱۸ عصر در خانه‌موزه شیخ محمد خیابانی پذیرای علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی خواهد بود.

برپایی این نمایشگاه با هدف پاسداشت هویت فرهنگی تبریز و معرفی جلوه‌های معاصر هنر نقاشی، در بستر تاریخی خانه‌موزه یکی از شخصیت‌های برجسته تاریخ مشروطه ایران، جلوه‌ای مضاعف به این رویداد بخشیده است.

گروه هنری برگزارکننده نمایشگاه، تلاش کرده‌ تا در قالب این رویداد هنری، روایت‌های تصویری از تاریخ، فرهنگ و فضای زیستی تبریز را در قالب نقاشی‌هایی با رویکرد نوین به مخاطبان ارائه کند.

مکان برگزاری این رویداد، خانه‌موزه شیخ محمد خیابانی، واقع در چهار راه شهید بهشتی تبریز در محل خانه موزه شیخ‌محمد خیابانی است که به عنوان یکی از مکان‌های ارزشمند فرهنگی، سالانه میزبان رویدادهای هنری متعددی می‌شود.

وحید نواداد معاون میراث‌فرهنگی آذربایجان‌شرقی در حاشیه افتتاح نمایشگاه «تبریز در مه»، این رویداد را یکی از مصادیق پیوند میان هنرهای تجسمی معاصر با مفاهیم عمیق تاریخی و فرهنگی دانست و گفت: محوریت موضوعی آثار ارائه‌شده در این نمایشگاه، الهام‌گرفته از جریان مشروطه، هویت کهن شهر تبریز و میراث تاریخی این خطه بود که در قالبی هنری بازآفرینی شده است.

معاون میراث‌فرهنگی آذربایجان‌شرقی تأکید کرد: چنین رویدادهایی، تنها یک رخداد هنری نیستند بلکه بستری برای تأمل فرهنگی و گفت‌وگوی میان‌نسلی محسوب می‌شوند که ریشه‌های تاریخی را در قالب هنرهای نوین روایت می‌کنند.

او افزود: تبریز به‌عنوان خاستگاه جنبش مشروطه، همواره نقش پیش‌رو در تحولات فکری و اجتماعی کشور ایفا کرده و امروز نیز ظرفیت آن را دارد که با استفاده از زبان هنر، پیام‌های تاریخی و فرهنگی خود را به نسل جدید منتقل کند.

نواداد خاطرنشان کرد: نمایشگاه نقاشی «تبریز در مه» ضمن تأکید بر نقش تاریخی، میراث فرهنگی را از سطح روایت موزه‌ای فراتر برد و آن را به یک گفت‌وگوی زنده میان مخاطب و گذشته تبدیل کرد؛ امری که از منظر هنری زمینه‌ساز تقویت هویت ملی و احیای نمادهای فرهنگی تبریز خواهد بود.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=180103

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});