به گزارش یازاکو، مسعود بنابیان؛ نائب رئیس اتاق بازرگانی تبریز، در این دیدار، به تسریح نمای کلی از صنعت چرم و کفش استان آذربایجانشرقی پرداخت.
وی با اشاره به قدمت بیش از صد ساله کارخانجات چرم در تبریز، استان آذربایجانشرقی را قطب اصلی چرم و کفش ایران دانست.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چرم استان آذربایجانشرقی با بیان این نکته که ۸۰ درصد چرم طبیعی ایران در آذربایجانشرقی تولید میشود، از صادرات چرم استان به کشورهای آسیای مرکزی، قفقاز و اروپا خبر داد.
بنابیان با بیان اینکه بیش از ۱۲۰ کارخانه کوچک، متوسط و بزرگ تولید چرم در تبریز فعالیت دارند، گفت: شهرک صنعتی چرمشهر به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی حوزه چرم در استان و ایران فعالیت میکند.
وی با اشاره به روابط حسنه سیاسی بین دو کشور، این موضوع را یک کاتالیزور مهم در توسعه روابط اقتصادی و تجاری دو کشور دانست.
نایب رئیس اتاق بازرگانی تبریز پیشنهاد صادرات چرم طبیعی به شکل های وت بلو و کراست از استان آذربایجانشرقی به استان گواندونگ و در مقابل آن زیره، لوازم جانبی کفش و ماشینآلات چرم و کفش از استان گواندونگ به آذربایجانشرقی را مطرح کرد.
وی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری فعالان اقتصادی چین در حوزههای مختلفی از جمله معدن، فولاد، آلومینیوم، پلیمر و پلاستیک در استان آذربایجانشرقی گفت: سرمایهگذاری خارجی در حوزه چرم و کفش در استان مغفول مانده است.
نایب رئیس اتاق تبریز در پایان از رئیس و اعضای اتحادیه چرم و کفش استان گواندونگ برای سفر به ایران دعوت بهعمل آورد.
«لیو سوی لونگ»؛ رئیس اتحادیه چرم و کفش استان گواندونگ در این دیدار، استان گواندونگ را مهمترین و بزرگترین استان چین در زمینه تولید چرم و کفش معرفی و تاکید کرد: چرم و کفش تولید شده در این استان به عنوان نماد چرم و کفش چین محسوب می شود.
رئیس اتحادیه چرم و کفش استان گواندونگ با بیان اینکه این استان را دارای رتبه اول در تولید چرم طبیعی است، از تولید سیستمهای کامل فرایند فرآوری چرم و تولید کیف و کفش در این استان خبر داد.
لیو سوی لونگ با اشاره به رشد روزافزون تولید و صادرات محصولات چرمی در این استان، آمادگی خود را برای همکاری در زمینه چرم و کفش با شرکتهای توانمند استان آذربایجانشرقی اعلام کرد.
وی با بیان اینکه صنایع چرم و کفش ایران برای فعالان اقتصادی چینی ناشناخته هستند، خواستار دریافت اطلاعات کامل در این حوزه از طریق ایمیل شد.
سهند شهبازی؛ مدیر امور بینالملل اتاق تبریز ضمن قدردانی از میزبانی اتحادیه چرم و کفش استان گواندونگ از هیئت اتاق بازرگانی تبریز در موعد برگزاری نمایشگاه، توضیحات مفصل در خصوص تاریخچه، وضعیت فعلی و اعضای اتاق تبریز ارائه داد.
وی با اشاره به اینکه اتاق تبریز، اولین اتاق تجارت ایران با بیش از ۱۶۶ سال قدمت محسوب میشود، افزود: این اتاق دارای نزدیک به چهار هزار نفر عضو فعال در حوزههای مختلف صنایع، معادن، کشاورزی و خدمات بوده و فرصتهای تجاری بسیاری در استان وجود دارد.
