• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Sunday - 25 May - 2025
0

تشکیل کنسرسیوم صادراتی کفش با حضور تولیدکنندگان آذربایجان‌شرقی

  • کد خبر : 180719
  • 04 خرداد 1404 - 11:20
تشکیل کنسرسیوم صادراتی کفش با حضور تولیدکنندگان آذربایجان‌شرقی
یازاکو - مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی از تشکیل کنسرسیوم صادراتی کفش آذربایجان‌شرقی خبر داد و گفت: این کنسرسیوم با هدف ارتقاء کیفیت و تنوع محصولات تولیدی با حضور تولیدکنندگان و فعالان این حوزه تشکیل شد.

به گزارش یازاکو، سهراب فیض‌زاده امروز در گفتگو با خبرنگاران افزود: این کنسرسیوم به منظور هماهنگی و هم‌افزایی بین شرکت‌های مختلف، افزایش صادرات و بهبود موقعیت رقابتی در بازارهای بین‌المللی راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: اعضای این کنسرسیوم متعهد به همکاری در زمینه استانداردسازی محصولات، به اشتراک‌گذاری تجربیات و همچنین تبلیغات و بازاریابی جمعی برای جذب مشتریان خارجی هستند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی گفت: معرفی محصولات باکیفیت ایرانی و افزایش سهم بازار کشور در زمینه صادرات کفش بخش دیگری از اهداف تعیین شده است.

فیض‌زاده با بیان این که برنامه‌ریزی برای تشکیل یک کنسرسیوم دیگر در حوزه کفش نیز در دستور کار قرار دارد، گفت: این کنسرسیوم جدید به منظور حمایت از نوآوری و توسعه فناوری‌های جدید در صنعت کفش خواهد بود.

وی گفت: تمرکز این کنسرسیوم بر روی تولید کفش‌های پیشرفته و مطابق با استانداردهای جهانی و صادراتی خواهد بود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی افزود: به دنبال ایجاد یک شبکه جامع از تولیدکنندگان، طراحان و کارشناسان این حوزه هستیم تا بتوانیم با همفکری و همکاری، بهتر از گذشته در عرصه جهانی حضوری قدرتمند داشته باشیم.

وی اضافه کرد: با توجه به ظرفیت‌های بالای استان در زمینه تولید کفش و نیاز بازارهای جهانی به محصولات باکیفیت، تشکیل این کنسرسیوم‌ها امیدبخش بوده و می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی و افزایش اشتغال‌زایی در این صنعت ایفا کند

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=180719
  • ارسال توسط :
  • منبع : روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان‌شرقی
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});