به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از بلومبرگ، لاگارد که برای شرکت در نشست وزرای دارایی گروه هفت در کانادا حضور داشت، در مصاحبهای گفت: اگرچه کاملاً روشن است که تجارت بینالمللی دیگر هرگز مانند گذشته نخواهد بود، اما ادامه مذاکرات نیز امری بدیهی است.
رئیس بانک مرکزی اروپا افزود که پیشبینی تأثیر تعرفههای گمرکی بر تورم دشوار است و اظهار داشت: اگر اقدامات تلافیجویانه اروپا هزینه واردات را افزایش دهد، ممکن است آثار تورمی ایجاد شود. اما در کوتاهمدت، اگر کالاهای ارزانقیمت چینی به بازارهای اروپا سرازیر شوند، میتواند تأثیرات کاهنده بر تورم داشته باشد.
وزرای دارایی و رؤسای بانکهای مرکزی گروه هفت در نشست خود که روز پنجشنبه به پایان رسید، متعهد شدند که عدمتعادلهای شدید در اقتصاد جهانی را کاهش دهند، شرایط رقابتی برابر ایجاد کنند و شفافیت را افزایش دهند.
در بیانیه پایانی ضمن اشاره به خطرات ناشی از ورود محمولههای ارزانقیمت از چین، از اوکراین نیز حمایت شد. همچنین با وجود اختلافنظرها بر سر سیاستهای تعرفهای آمریکا، این موضوع نادیده گرفته شد و به جای آن، بر لزوم همکاری برای رفع عدمتعادلهای شدید در اقتصاد جهانی تمرکز شد. هرچند به طور مستقیم به چین اشاره نشده، اما مشخص است که این فراخوان متوجه این کشور بوده است.
فرانسوا-فیلیپ شامپاین وزیر دارایی کانادا گفت که تصمیم برای ملایم کردن لحن بیانیه با هدف راضی کردن اسکات بسنت وزیر خزانهداری آمریکا نبوده است.
شامپاین افزود: در مورد تعرفههای گمرکی همیشه تنشهایی وجود خواهد داشت. اما در برخی حوزهها نیز میتوان نقاط مشترک پیدا کرد، وی به لزوم گفتوگو درباره رویههای ناعادلانه بازار اشاره کرد.