به گزارش یازاکو، محمد امیدفر در خصوص آخرین وضعیت آب و هوای استان اظهار کرد: با نفوذ این سامانه، بیشتر مناطق استان از روز سهشنبه ۶ خرداد تا پایان هفته شاهد رگبار باران خواهند بود.
وی با اشاره به اینکه فعالیت این سامانه موجب افزایش ابر و وزش باد نسبتا شدید نیز خواهد شد، افزود: در نواحی مستعد، احتمال بارش تگرگ نیز وجود دارد.
امیدفر همچنین به وضعیت جوی نواحی جنوبی استان اشاره کرد و گفت: وزش باد شدید و تندبادهای لحظهای در این مناطق ممکن است موجب خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا شود.
رئیس اداره پیشبینی هواشناسی استان در ادامه با بیان اینکه امروز و فردا جوی نسبتا پایدار در استان حاکم است، خاطرنشان کرد: در این مدت، بعد از ظهرها بر میزان ابرها افزوده شده و در برخی نواحی، بارشهای رگباری پراکنده پیشبینی میشود.
امیدفر عنوان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته ورزقان با دمای چهار درجه بالای صفر خنکترین و جلفا با دمای ۳۰ درجه بالای صفر گرمترین شهرهای استان بودند. دمای تبریز نیز در خنکترین زمان به ۱۵ درجه بالای صفر رسید.