به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از بلومبرگ، پائولا پینیو سخنگوی کمیسیون اروپا روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران گفت: پس از تماس تلفنی اورسولا وندر لاین رئیس کمیسیون اروپا با دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا مذاکرات با نیروی محرکه جدیدی همراه شده است.
پینیو اعلام کرد که دو رهبر بر سر تسریع مذاکرات تجاری و حفظ ارتباط نزدیک به توافق رسیدهاند. تا به حال، در مذاکرات میان دو طرف مسائل متعددی مطرح شده، اما هیچیک به نتیجه مشخصی نرسیده است.
اروپاییها تأکید داشتند که خواستههای آمریکا روشن نیست و حتی مشخص نیست چه کسی نماینده رئیسجمهور آمریکا در این مذاکرات است؛ در حالی که ایالات متحده معتقد بود که شرکتهایش با دعاوی و مقرراتی که علیهشان اعمال شده، به ناحق هدف قرار گرفتهاند.
ترامپ برای فراهم کردن زمینه بیشتر برای مذاکرات، اعمال تعرفه ۵۰ درصدی بر واردات از اتحادیه اروپا را بیش از یک ماه به تعویق انداخت و تاریخ آغاز آن را به ۹ ژوئیه موکول کرد.