• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 4 June - 2025
1

دولت باید آب شرب مرند و جلفا را تامین کند

  • کد خبر : 181387
  • 12 خرداد 1404 - 13:30
دولت باید آب شرب مرند و جلفا را تامین کند
یازاکو - نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی به تامین آب شرب این دو شهرستان تاکید کرد و افزود: مردم این دو منطقه با مشکل و چالش های زیادی از جمله آب شرب مواجه هستند.

به گزارش یازاکو، عزت‌الله حبیب‌زاده روز دوشنبه ۱۲ خرداد در آئین بهره‌برداری از سد گردیان و پست فوق توزیع ۱۳۲/۲۰ کیلوواتی جلفا با حضور وزیر نیرو با بیان اینکه مشکلات زیادی در شهرستان مرند وجود دارد، گفت: مجلس دوازدهم در کنار دولت چهاردهم در راستای پیشبرد اهداف ملی تلاش می‌کنند.

وی به تکمیل پروژه انتقال آب ارس تاکید کرد و ادامه داد: دولت های گذشته، در تکمیل پروژه انتقال آب ارس تلاش کرده‌اند ولی متاسفانه به سرانجام نرسیده‌اند.

وی از نیاز ۲۵ هزار مگاواتی برق آذربایجان‌شرقی خبر داد و افزود: با توجه به فعالیت ۴۷۰ هزار واحد صنعتی در استان، این منطقه نیازمند شدید برق است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=181387

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.