• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Wednesday - 11 June - 2025
2

دستیار پوتین: مسکو نمی‌خواهد “قره‌باغی عظیم” شکل بگیرد

  • کد خبر : 182649
  • 20 خرداد 1404 - 9:54
دستیار پوتین: مسکو نمی‌خواهد “قره‌باغی عظیم” شکل بگیرد
یاز اکو-اگر اوکراین و ناتو تلاش کنند تا اراضی جدید فدراسیون روسیه را بازپس بگیرند، این می‌تواند به جنگ هسته‌ای منجر شود.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو، ولادیمیر مدینسکی رئیس هیئت نمایندگی روسیه در مذاکرات با طرف اوکراینی و دستیار رئیس‌جمهور روسیه، این موضوع را در مصاحبه‌ای با شبکه RT بیان کرده است.

او گفت: اگر ما در خط مقدم صرفاً درگیری را متوقف کنیم و به صلح واقعی نرسیم، فقط نوعی آتش‌بس برقرار شود، وضعیت به منطقه مورد مناقشه قره‌باغ بین ارمنستان و آذربایجان شباهت خواهد داشت. اگر صلح واقعی حاصل نشود، آن منطقه (اراضی جدید روسیه) به “قره‌باغی عظیم” تبدیل خواهد شد. پس از مدتی اوکراین وارد ناتو خواهد شد و همراه با متحدانش برای بازپس‌گیری آن مناطق تلاش خواهد کرد. این به معنای پایان دنیا، یعنی جنگ هسته‌ای است.

به گفته دستیار رئیس‌جمهور روسیه مسکو نمی‌خواهد بهانه‌ای برای آغاز جنگ هسته‌ای – یعنی ایجاد یک “قره‌باغ عظیم” که توسط هیچ‌کس به رسمیت شناخته نشده – فراهم شود.

مدینسکی توضیح داد: به همین دلیل ما خواهان توقف درگیری، برقراری صلحی کامل و به رسمیت شناخته شدن اراضی جدید هستیم.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=182649

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.