به گزارش یازاکو، گرشاسبی گفت:۲۱ مجتمع صنعتی نانوایی در شهرستان تبریز با ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار بسته نان ۲۴ ساعته در حال فعالیت بوده و نانهای بستهای در طول روز در فروشگاهها و مغازههای سطح تبریز توزیع میشود.
وی با اشاره به برنامههای توسعهای افزود: ۲۵۰ واحد تولید نان لواش نیز با افزایش ۳۰ درصدی ظرفیت در ۲ نوبت صبح و عصر مشغول تولید هستند و برنامه ریزی برای توسعه این تعداد به ۵۰۰ واحد در دست اجراست.
وی تصریح کرد: ۳۰۰ واحد نانوایی برای دریافت وام به بانکها معرفی شدهاند تا با نوسازی تجهیزات و توسعه پخت دوگانه (آزاد و یارانهای) خدمات بهتری ارائه دهند.
وی گفت:بازدیدهای نظارتی از نانواییها (از جمله ۲۰ واحد در روز گذشته) نشان دهنده تعهد نانوایان به تامین به موقع نیاز مردم است.
گرشاسبی تاکید کرد: با وجود ۲ هزار و ۹۰۰ واحد نانوایی یارانهای و آزاد در تبریز شهروندان میتوانند با اطمینان از دسترسی پایدار به نان تنها به اندازه نیاز روزانه خرید کنند تا از اتلاف این نعمت الهی جلوگیری شود.