• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Sunday - 29 June - 2025
1

باند نخست فرودگاه‌های تبریز و اصفهان تا ۱۰ روز آینده عملیاتی می‌شود

  • کد خبر : 183405
  • 08 تیر 1404 - 14:30
باند نخست فرودگاه‌های تبریز و اصفهان تا ۱۰ روز آینده عملیاتی می‌شود
یازاکو - مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: مطابق برنامه ریزی انجام شده، باند نخست فرودگاه‌های تبریز و اصفهان بین ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده عملیاتی می‌شود و این فرودگاه‌ها به چرخه عملیاتی بازخواهند گشت.

به گزارش یازاکو، محمد امیرانی روز یکشنبه با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم کودک‌کش صهیونیستی علیه کشورمان، افزود: در این حملات، ۲ فرودگاه تبریز و اصفهان از مجموعه فرودگاه‌های زیرمجموعه این شرکت خسارت دید.

وی گفت: در فرودگاه تبریز، به نقاطی از هر دو باند آسیب وارد شد، اما خسارت‌ها در فرودگاه اصفهان کمتر بوده است.

امیرانی تاکید کرد: اولویت ما این است که هر دو فرودگاه در کمترین زمان ممکن به چرخه پروازی بازگردند تا نشست و برخاست هواپیماها را شاهد باشیم.

وی ادامه‌ داد: از همان روز اعلام آتش‌بس، در جلساتی با مدیران فرودگاه‌ها و پیمانکاران، آنان را ملزم کردیم که کار اجرایی در باند هر دو فرودگاه آغاز شود.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با اشاره به اینکه در یکی از باندهای فرودگاه تبریز میزان خسارت بالاست، خاطرنشان‌کرد: در حال حاضر، اولویت نخست این است که یک باند از هر فرودگاه به فوریت عملیاتی شود و سپس سراغ باند دوم برویم.

وی ادامه‌داد: تا ۱۰ روز آینده باند اول فرودگاه اصفهان و تا دو هفته آینده باند نخست فرودگاه تبریز عملیاتی خواهد شد، اما بازسازی و عملیاتی کردن باند دوم این فرودگاه‌ها به دلیل آسیب‌های بیشتری که متحمل شده‌اند، زمان بیشتری نیاز دارد.

امیرانی همچنین با اشاره به خسارت‌های وارده به فرودگاه مهرآباد، اظهار داشت:‌ خوشبختانه باند این فرودگاه دچار آسیب نشده و فقط ترانس برق و روشنایی‌های آن دچار خسارت شده که به سرعت بازسازی شد و اکنون مشکل خاصی در این فرودگاه بین‌المللی وجود ندارد.

گفتنی است در حملات ددمنشانه رژیم صهیونیستی، فرودگاه‌های نوژه و دزفول نیز دچار خسارت شدند.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=183405

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.