• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Sunday - 13 July - 2025
0

وزیر دفاع سابق اسرائیل ایران را تهدید کرد

  • کد خبر : 184055
  • 21 تیر 1404 - 9:57
وزیر دفاع سابق اسرائیل ایران را تهدید کرد
یازاکو - یوآو گالانت، وزیر دفاع سابق اسرائیل در نامه ای خطاب به رهبر ایران که درشبکه ایکس منتشر کرد، تهدید کرد که در صورت توسعه فعالیت‌های هسته‌ای ایران، تل‌آویو حملات جدیدی را علیه تأسیسات هسته‌ای این کشور انجام خواهد داد.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از ملیت گالانت نامه‌ای را که به رهبر ایران ، علی خامنه‌ای، نوشته بود ، در حساب کاربری خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته.گالانت که ادعاهای زیادی علیه رویکرد دولت تهران نسبت به تل آویو مطرح کرده بود، مدعی شد که «ایران سعی کرد از طریق نیروهای نیابتی خود اسرائیل را محاصره کند اما شکست خورد».

گالانت اظهار داشت که تهران گزینه‌های متعددی داشت، اما هیچ‌کدام از آنها «آسان» نبودند. او افزود: «شما می‌توانید توسعه هسته‌ای را تسریع کنید، اما ما احتمالاً خواهیم دید که شما چه چیزی می‌سازید و ما آنچه را که می‌بینیم، هدف قرار خواهیم داد.»

گالانت ادعا کرد که اسرائیل از قصد ایران برای « دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای » آگاه خواهد بود و این کشور را مجبور به پرداخت هزینه سنگینی خواهد کرد».

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=184055

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.