• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Tuesday - 22 July - 2025
1

شانس تبدیل شدن ارمنستان به یک کشور ترانزیتی به صفر رسیده است

  • کد خبر : 184525
  • 29 تیر 1404 - 13:20
شانس تبدیل شدن ارمنستان به یک کشور ترانزیتی به صفر رسیده است
یاز اکو-وضعیت ژئوپلیتیکی در منطقه ما نیز در حال تغییر است. وقتی مسیرهای ترانزیتی دیگر به گزینه‌های سودآورتری تبدیل می‌شوند، با توجه به تمام این ظرفیت‌ها، ما پتانسیل دالان زنگه زور را در مرحله اولیه حدود ۱۵ میلیون تُن بار برآورد می‌کنیم.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از آپا، این مطلب را الهام علیئو رئیس‌جمهور آذربایجان در دیدار با شرکت‌کنندگان سومین مجمع جهانی رسانه‌ای شوشا بیان کرد.

رئیس‌جمهور آذربایجان افزود که ما همچنین در حال تکمیل پروژه خط آهن هستیم. این پروژه در مرز ما با ارمنستان و ایران در حال اجراست و در بهار سال آینده، ساخت بخش آذربایجانِ این خط آهن به پایان خواهد رسید. در مورد بخش واقع در خاک ارمنستان باید گفت در واقع در دوران اتحاد جماهیر شوروی این خط آهن بخشی جدایی‌ناپذیر از خطوط راه‌آهن آذربایجان بود و متعلق به ساختار راه‌آهن ارمنستان نبود، چرا که هیچ ارتباطی با شبکه راه‌آهن ارمنستان نداشت. بنابراین با افتتاح دالان زنگه زور ما در واقع مسیر دیگری از کریدور شمال–جنوب را فعال خواهیم کرد.

علیئو افزود: ارمنستان طی پنج سال گذشته هیچ اقدامی در مورد دالان زنگه زور انجام نداده است. از سوی ارمنستان این موضوع عمداً از دستور کار کنار گذاشته می‌شود. در نتیجه شانس ارمنستان برای تبدیل شدن به یک کشور ترانزیتی عملاً به صفر رسیده است. اگر آن‌ها همچنان به مسدود کردن این روند ادامه دهند، فکر می‌کنم نه‌تنها از نظر حمل‌ونقل در وضعیت انزوا باقی خواهند ماند، بلکه از نظر سیاسی نیز در انزوای بیشتری فرو خواهند رفت.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=184525

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.