• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Saturday - 2 August - 2025
1

رئیس‌جمهور فنلاند: آماده‌ایم کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم

  • کد خبر : 185164
  • 11 مرداد 1404 - 10:16
رئیس‌جمهور فنلاند: آماده‌ایم کشور فلسطین را به رسمیت بشناسیم
یاز اکو-الکساندر استوب رئیس جمهور فنلاند اعلام کرده است در صورتی که دولت کشورش پیشنهادی در این زمینه ارائه دهد، آماده است کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از خبر گلوبال، استوب به مواضع کشورهای فرانسه، بریتانیا و کانادا در مورد مسئله فلسطین اشاره کرده و گفته است: اگر پیشنهادی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین دریافت کنم، آماده‌ام آن را تأیید کنم. تصمیمات کشورهایی مانند فرانسه، بریتانیا و کانادا تمایل به به‌رسمیت شناختن فلسطین را برای ایجاد جانی تازه در روند صلح تقویت می‌کند.

رئیس‌جمهور فنلاند همچنین با اشاره به وجود دیدگاه‌های مختلف و برخی نگرانی‌ها در این کشور در خصوص به رسمیت شناختن فلسطین، بر اهمیت برگزاری بحث‌های باز و صادقانه در این زمینه تأکید کرده است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=185164

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.