به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو با نقل از حریت ارسوی نوشت: «کاپادوکیه که میراث هزاران ساله آناتولی مرکزی را تا به امروز به همراه دارد، پس از استانبول، ازمیر و موغلا به فهرست راهنمای میشلن پیوسته است.»
او خاطرنشان کرد که این نقطه عطف، حضور جهانی رو به رشد ترکیه در گردشگری غذایی را بیش از پیش برجسته میکند و از آژانس توسعه و ترویج گردشگری ترکیه و ریاست منطقه کاپادوکیا به خاطر مشارکتشان در این فرآیند قدردانی کرد.
طبق بیانیهای از سوی این وزارتخانه، کاپادوکیا – که خاستگاه تاریخی چندلایه از هیتیها و امپراتوری روم گرفته تا سلجوقیان و عثمانیها است – نه تنها به خاطر شگفتیهای طبیعیاش، بلکه به خاطر غذاهای غنیاش نیز در صحنه بینالمللی برجسته است.
رستورانهای این منطقه با طیف گستردهای از غذاهای سنتی، از گوشتهای تندیر که به آرامی پخته میشوند و خورشها گرفته تا غذاهای تخمیر شده و مزههای محلی، توجه بازرسان میشلن را به خود جلب کردهاند.
گوندال پولنک، مدیر بینالمللی راهنمای میشلن، گفت که بازرسان عمیقاً تحت تأثیر تنوع فرهنگی و غذایی کاپادوکیا قرار گرفتهاند.
پولنک خاطرنشان کرد: «هویت آشپزی کاپادوکیا عمیقاً با سرزمین آن مرتبط است. سرآشپزها دائماً از مواد اولیه محلی و محصولات کشاورزی به عنوان پایه و اساس هنر خود استفاده میکنند. ما میخواهیم یک دلیل دیگر برای بازدید به مسافران بدهیم: کشف غذاهای بینظیر کاپادوکیا.»
فهرست کامل در وبسایت و اپلیکیشنهای موبایل راهنمای میشلن در دسترس خواهد بود.