• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Thursday - 4 September - 2025
1

ماده صد از ابزار نظارت تا منبع درآمد

  • کد خبر : 186478
  • 13 شهریور 1404 - 10:16
ماده صد از ابزار نظارت تا منبع درآمد
یازاکو - عضو شورای شهر تبریز گفت: ماده صد قانون شهرداری‌ها که روزگاری برای پیشگیری و برخورد با تخلفات ساختمانی وضع شد، امروز بیش از آنکه نقشی بازدارنده داشته باشد، به یکی از منابع درآمدی شهرداری‌ها تبدیل شده است.

به گزارش یازاکو، روح اله رشیدی در نشست خبری با اصحاب رسانه اذعان داشت: نواقص ماده صد نیاز به بازنگری دارد .

نواقص ماده صد نه تنها عدالت شهری را خدشه‌دار می‌کند، بلکه نظم کالبدی شهرها را هم تهدید کرده است.

تعهد در جذب نیرو و رعایت عدالت

وی گفت: در ابتدای دوره عهد کردیم هیچ‌کس به صورت شخصی نیرویی به شهرداری معرفی نکند و تنها از طریق فراخوان رسمی جذب نیرو انجام شود. با این حال، گاهی به من می‌گویند: کنار بکش؛ خودت کسی را نمی‌آوری، اما نمی‌گذاری ما هم کسی را بیاوریم!

۸۵ درصد مصوبات شورا رای موافق داده ام/ همراهی در اکثریت مصوبات و ایستادگی در موارد خاص

وی گفت:همواره تلاش کردهام در تصمیم‌گیری‌ها نگاه کارشناسی و منافع عمومی را مدنظر قرار دهم

وی بیان کرد:در بیش از ۸۵ درصد مصوبات شورا، رأی موافق داده‌ام و از تصمیمات جمعی حمایت کرده‌ام. با این حال، در موارد محدودی که تشخیص داده‌ام مصوبه به نفع شهر و شهروندان نیست، با ارائه دلایل کارشناسی مخالفت کرده‌ام.

وی افزود: در برخی لوایح حتی تنها مخالف شورا بوده‌ام، اما گذر زمان نشان داده است که این مخالفت‌ها بر پایه واقعیت‌های کارشناسی استوار بوده و تصمیم درستی اتخاذ شده است.

این عضو شورا تأکید کرد که مشارکت در تصمیم‌گیری‌های شهری نباید صرفاً به همراهی بدون تحلیل خلاصه شود، بلکه نقد کارشناسی و مخالفت منطقی نیز بخشی از فرآیند دموکراتیک شوراهاست.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=186478

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.