به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از دیلی صباح بایراکتار در پلتفرم رسانه اجتماعی ترکیهای NSosyal گفت که این خط لوله از زمان زلزله ۶ فوریه ۲۰۲۳ بسته شده بود، در حالی که شرکت بوتاش، اپراتور خط لوله دولتی ترکیه، آن را در اکتبر همان سال به حالت آمادهباش عملیاتی درآورد.
خبرگزاری رسمی عراق (INA) نیز روز شنبه اعلام کرد که صادرات نفت از میادین منطقه کردستان عراق (KRG) از سر گرفته شده است.
به گزارش تلویزیون روداو مستقر در اربیل، صادرات نفت از میدان نفتی فیشخابور با مشارکت هیئتی از اقلیم کردستان، دولت مرکزی عراق و شرکتهای نفتی از سر گرفته شد.
محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، روز پنجشنبه اعلام کرد که نفت تولید شده در میادین منطقه کردستان عراق از طریق خط لوله عراق-ترکیه صادر خواهد شد.
السودانی از طریق شرکت رسانه اجتماعی آمریکایی X گفت: «امروز ما به یک توافق تاریخی دست یافتیم که بر اساس آن وزارت نفت فدرال نفت خام تولید شده از میادین منطقه کردستان عراق را دریافت کرده و آن را از طریق خط لوله عراق-ترکیه صادر خواهد کرد.»