• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Thursday - 23 October - 2025
1

قلب جهان ترک در سال ۲۰۲۶ در آنکارا خواهد تپید

  • کد خبر : 188906
  • 30 مهر 1404 - 21:30
قلب جهان ترک در سال ۲۰۲۶ در آنکارا خواهد تپید
یازاکو_آنکارا، پایتخت گردشگری جهان ترک در سال ۲۰۲۶، تقویم رویدادهای خود را که توسط وزارتخانه هماهنگ شده است، اعلام کرد. این برنامه امروز در جلسه‌ای که در وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه اعلام شد. در این جلسه از لوگوی رسمی «آنکارا ۲۰۲۶» نیز رونمایی شد.

به گزارش واحدترجمه پایگاه خبری یازاکو به نقل از تی آر نی خبر آنکارا، پایتخت ترکیه، به عنوان شهری منحصر به فرد، با تاریخ ریشه‌دار خود که از هیتی‌ها تا سلجوقیان، از امپراتوری عثمانی تا جمهوری ترکیه امتداد دارد، میراث فرهنگی غنی، موزه‌ها، مؤسسات هنری و رویکرد برنامه‌ریزی شهری معاصر، منعکس‌کننده ارزش‌های مشترک جهان ترک است.

سازمان کشورهای ترک این عنوان را در ماه مه امسال به آنکارا اعطا کرد تا روابط فرهنگی و گردشگری پایتخت ترکیه با جهان ترک بیش از پیش تقویت شده و همکاری بین کشورهای برادر تقویت گردد.

وزیر گردشگری ترکیه درباره لوگو و نشان این رویداد گفت: این نماد که وحدت و برادری جهان ترک را با میراث ریشه‌دار آنکارا پیوند می‌دهد، نماد تمام رویدادهایی خواهد بود که در طول سال ۲۰۲۶ برگزار می‌شوند.

برادری، فرهنگ و گردشگری با هم تلاقی خواهند کرد

وی افزود:در طول سال ۲۰۲۶، آنکارا میزبان رویدادهای بین‌المللی متعددی خواهد بود که ارزش‌های فرهنگی، هنری و گردشگری جهان ترک را گرد هم می‌آورد.

از طریق جشنواره‌ها، نمایشگاه‌ها، کنسرت‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی، پایتخت ترکیه به مرکز جدید دوستی، همکاری و نزدیکی فرهنگی بین کشورهای ترک زبان تبدیل خواهد شد.

وی تاکید کرد:این عنوان فرصت مهمی را برای معرفی پتانسیل گردشگری آنکارا به مخاطبان گسترده‌تر ارائه می‌دهد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=188906

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.