نوسان محدود بازارها در هفته دوم آبان  - یاز اکو
طلا و ارزقیمتها و بورسگزارش

نوسان محدود بازارها در هفته دوم آبان 

به گزارش یازاکو، جعفر ساعی‌نیا_ پایگاه خبری یازاکو طبق روال هفتگی، نگاهی به عملکرد بازارهای داخلی و جهانی انداخته و چشم‌اندازی از روند احتمالی آن‌ها ارائه داده است.

ارز

قیمت دلار روز پنجشنبه بر روی رقم ۱۰۷ هزار و ۸۵۰ تومان بازگشایی شد و در ادامه روز با اندک نوسان خود در کانال ۱۰۷ هزار تومان باقی ماند.

بورس

معاملات بازار سهام در هفته دوم آبان‌ماه ۱۴۰۴ در حالی به پایان رسید که بورس تهران ابتدا با عبور از سقف تاریخی خود وارد فاز صعودی شد، اما در ادامه با افزایش فشار عرضه و خروج نقدینگی، عقب نشینی کرد.

شاخص کل که در ابتدای هفته توانسته بود از رکورد ۳ میلیون و ۲۵۲ هزار واحد عبور کند و به عدد ۳ میلیون و ۲۶۵ هزار واحد برسد، در نهایت در پایان هفته با افت ۰.۱۹ درصدی در سطح ۲ میلیون و ۲۰۲ هزار واحد متوقف شد. 

سکه و طلا

بررسی روند بازار طلا و سکه حاکی از آن است که در هفته دوم آبان ماه، طلا در کانال ۱۰ میلیون ۴۰۰ هزار تومان و سکه در کانال ۱۱۰ میلیون تومان قرار گرفت.

طلای جهانی 

بهای هر اونس طلا با ۰.۵ درصد افزایش، به ۳۹۹۶ دلار و ۷۲ سنت رسید. بدین ترتیب قیمت هر اونس طلا در معاملات روز جمعه بازار جهانی، تحت تاثیر گزارش‌های اشتغال بخش خصوصی آمریکا، افزایش احتمال کاهش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا، کاهش ارزش دلار و افزایش تقاضا برای این فلز گرانبها افزایش یافت.

نفت

قیمت نفت پس‌از ۳ روز کاهش پیاپی، در معاملات روز جمعه افزایش یافته است. قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز جمعه با ۲۲ سنت معادل ۰.۳۵ درصد افزایش به ۶۳ دلار و ۶۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲۳ سنت معادل ۰.۳۹ درصد افزایش ۵۹ دلار و ۶۶ سنت معامله می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا