• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Thursday - 20 November - 2025
0

آزادسازی ۴۵ هکتار از اراضی ملی در هشترود

  • کد خبر : 190651
  • 29 آبان 1404 - 17:00
آزادسازی ۴۵ هکتار از اراضی ملی در هشترود
رییس دادگستری شهرستان هشترود از آزادسازی ۴۵ هکتار برابر با ۴۵۰ هزار مترمربع از اراضی ملی این شهرستان خبر داد.

به گزارش یازاکو به نقل از  روابط عمومی دادگستری آذربایجان شرقی، احمد رضوی این اقدام را گامی مؤثر در جهت صیانت از حقوق عامه و جلوگیری از تصرفات غیرقانونی در شهرستان هشترود عنوان و بر برخورد سخت با متحلفان و زمین خواران تاکید کرد.

وی با بیان اینکه حفظ اراضی دوات جمهوری اسلامی ایران و منابع طبیعی از اولویت‌های اصلی دستگاه قضایی است، اظهار کرد: مساحت گسترده آزاد شده از اراضی ملی که به‌ صورت غیرمجاز مورد تصرف قرار گرفته بود، با هماهنگی کامل اداره منابع طبیعی، یگان حفاظت و نیروی انتظامی و پس از انجام بررسی‌های کارشناسی، رفع تصرف و به بیت‌المال بازگردانده شد.

رضوی یادآور شد: هرگونه تجاوز به اراضی ملی خط قرمز دستگاه قضایی و دادگستری آذربایجان شرقی و شهرستان هشترود است و با متصرفان و سودجویانی که قصد تعدی به حقوق عمومی را داشته باشند، برخورد قاطع، قانونی و بدون اغماض خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه رویکرد نظارتی و برخورد با تصرفات غیرمجاز در شهرستان با جدیت ادامه دارد، افزود: بر این اساس اجازه نخواهیم داد هیچ فرد یا گروهی به منابع ملی آسیب وارد کند.

، شهرستان هشترود با جمعیت ۶۰ هزار نفر در فاصله ۱۰۰ کیلومتری مراغه و ۱۲۰ کیلومتری مرکز آذربایجان شرقی قرار دارد و یکی از مناطق مهم کشاورزی و کشت غلات در استان آذربایجان شرقی به شمار می رود.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=190651

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.