• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Monday - 8 December - 2025
1
پس از درخشش در جشنواره‌ تئاتر آرربایجان شرقی،

«شاه معمار» دوباره بر صحنه تئاتر

  • کد خبر : 191648
  • 16 آذر 1404 - 17:29
«شاه معمار» دوباره بر صحنه تئاتر
یازاکوـ نمایش «شاه معمار» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا نظری از ۱۸ آذر برای پنج شب در مجتمع فرهنگی‌ و هنری ۲۹ بهمن تبریز (موسسه سینما تئاتر تبریز) روی صحنه می‌رود؛ نمایشی که در اجرای پیشین خود با ۱۵ سانس، هم نگاه منتقدان را جذب کرد و هم تماشاگران تئاتر تبریز را، پس از سال‌ها به پلاتوی هنرستان میرک کشاند.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، این اثر، در سی‌وهفتمین جشنواره تئاتر آذربایجان شرقی حضور موفقی داشت و در نهایت به‌عنوان یکی از آثار برگزیده، به دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر معرفی شد.

«شاه معمار» نخستین تجربه کارگردانی نظری است؛ تجربه‌ای که برای او مجموعه‌ای چشمگیر از عناوین به همراه آورد: رتبه دوم کارگردانی در جشنواره استانی، رتبه‌های دوم و سوم بازیگری مرد، رتبه سوم طراحی صحنه، عنوان برگزیده طراحی لباس و طراحی نور، و نیز تقدیر در بخش موسیقی و هویت بصری.

نسخه تازه این نمایش با بازی بابک خانپور، محمدرضا نظری و علی محمدیاری هر شب ساعت ۲۰ اجرا می‌شود و بلیت آن از طریق سایت ebilit.com در دسترس است. مخاطبان می‌توانند برای شب نخست از تخفیف ۱۵ درصدی با کد «king» بهره‌مند شوند.

«شاه معمار» با دور تازه اجرا، بار دیگر چشم‌ها را به تئاتر تبریز و استعدادهای جوان آن دوخته است و می‌تواند یکی از اجراهای پرگفت‌وگو در ژانر خود و در تقویم تئاتری زمستان باشد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=191648

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.