به گزارش یازاکو، سیدرضا هاشمی شهردار منطقه در بازدید از روند اجرای پروژه باغموزه ستارخان گفت: عملیات اجرای والپست در بخشهای مختلف سازه در حال انجام است و تیمهای عمرانی بهصورت روزانه در محل پروژه فعالاند.
هاشمی با تأکید بر اهمیت هویتی و فرهنگی این طرح اظهار کرد: باغموزه ستارخان یکی از پروژههای شاخص مدیریت شهری تبریز است و تمامی تلاش ما بر این است که روند عمرانی آن بدون وقفه و مطابق برنامهریزیهای فنی پیش برود.
وی با اشاره به اقدامات انجامشده در حوزه تملک بیان کرد: تاکنون ۳۵ میلیارد تومان برای تملک املاک واقع در محدوده پروژه هزینه شده و تملک یک قطعه دیگر نیز با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان در حال انجام است.
شهردار منطقه ۴ افزود: اجرای اصلی پروژه در مساحت ۳ هزار مترمربع و با اعتبار ۱۷ میلیارد تومان در حال پیشرفت است و اکنون بیش از ۴۰ درصد رسیده است.
وی همچنین با اشاره به عملیات فنی پروژه گفت: اجرای والپستها مرحلهای مهم در فرآیند مقاومسازی و آمادهسازی سازه برای تکمیل عملیات ساختمانی و معماری است و با اتمام این بخش، پروژه وارد مراحل نهایی خواهد شد.
هاشمی تأکید کرد: پس از بهرهبرداری، باغموزه ستارخان بهعنوان یک مجموعه فاخر فرهنگی و گردشگری، نقش مهمی در معرفی سردار ملی و هویت تاریخی تبریز ایفا خواهد کرد.
