• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Tuesday - 9 December - 2025
0

برنامه‌ریزی برای راه اندازی کلینیک بهداشت و درمان رواسان

  • کد خبر : 191784
  • 18 آذر 1404 - 15:00
برنامه‌ریزی برای راه اندازی کلینیک بهداشت و درمان رواسان
اصغر آدی‌بیگ شهردار منطقه ۷، به همراه سولماز بدلی مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز، از خانه مادر و کودک رواسان بازدیدکرد و از برنامه ریزی برای راه اندازی کلینیک بهداشت و درمان در این منطقه خبر داد.

به گزارش یازاکو، اصغر آدی بیگ شهردار منطقه ۷ در این بازدید با اشاره به ضرورت توسعه خدمات سلامت‌محور در مناطق کم‌برخوردار، از تغییر کاربری خانه مادر و کودک رواسان و تبدیل آن به کلینیک بهداشت و درمان شهرداری خبر داد.

آدی‌بیگ اظهار کرد: با توجه به  تأکیدات شهردار محترم تبریز و در راستای تحقق عدالت اجتماعی برای دسترسی همگان به خدمات سلامت، برنامه‌ریزی دقیقی برای تبدیل این مکان به یک کلینیک مجهز انجام شده است. این مرکز با ایجاد بخش‌های دندانپزشکی، اتاق درمان و پانسمان، به پایگاهی  برای ارائه خدمات سلامت اولیه به ساکنان محله رواسان و مناطق پیرامونی تبدیل خواهد شد.

در ادامه این بازدید، سولماز بدلی مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز نیز با استقبال از این تصمیم، بر آمادگی کامل مجموعه تحت مدیریت خود برای اجرای سریع این طرح تأکید کرد.

بدلی گفت: اداره کل سلامت وظیفه خود می‌داند در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به تأمین تجهیزات دندانپزشکی و درمانگاهی، تدوین پروتکل‌های ارائه خدمات و هماهنگی جهت استقرار نیروهای متخصص اقدام کند.

وی افزود: هدف ما بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از این ظرفیت و ارائه خدمات مستقیم و مؤثر به شهروندان است.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=191784

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.