• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Thursday - 18 December - 2025
0

تخصیص ۴۲۰ میلیون دلار فاینانس برای متروی تبریز/ خط ۲ مترو اولویت توسعه حمل‌ونقل شهری است

  • کد خبر : 192240
  • 27 آذر 1404 - 12:00
تخصیص ۴۲۰ میلیون دلار فاینانس برای متروی تبریز/ خط ۲ مترو اولویت توسعه حمل‌ونقل شهری است
استاندار آذربایجان‌شرقی همزمان با روز حمل‌ونقل، با حضور در متروی تبریز و بازدید میدانی از روند فعالیت‌ها و پروژه‌های در حال اجرا، از تخصیص ۴۲۰ میلیون دلار فاینانس برای تسریع در اجرای خط ۲ مترو خبر داد و بر حمایت عملی دولت از توسعه حمل‌ونقل عمومی تأکید کرد.

به گزارش یازاکو، همزمان با ۲۶ آذر، روز حمل‌ونقل، بهرام سرمست استاندار آذربایجان‌شرقی با حضور در مجموعه متروی تبریز، از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد و با تقدیم شاخه گل، از زحمات شبانه‌روزی مهندسان، کارگران، تکنسین‌ها و کارکنان قطار شهری تبریز قدردانی به عمل آورد.

استاندار آذربایجان‌شرقی در حاشیه این بازدید با اشاره به روند توسعه متروی تبریز اظهار کرد: در حال حاضر مترو در مسیر توسعه قرار دارد و خط ۲ متروی تبریز به‌عنوان اولویت اصلی در دستور کار است. در همین راستا، ۴۲۰ میلیون دلار از محل فاینانس برای پیشبرد این پروژه اختصاص داده خواهد شد تا عملیات اجرایی با شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با اشاره به پیگیری‌های مدیریت جدید سازمان قطار شهری افزود: خوشبختانه مدیریت جدید قطار شهری با جدیت پیگیر اجرای پروژه‌هاست و در کنار آن، مدیریت شهری، شهردار تبریز و شهرداران مناطق همکاری مناسبی با مجموعه استانداری دارند تا مسیر شرق به غرب تبریز هرچه سریع‌تر تکمیل شده و حمل‌ونقل عمومی در شهر فعال‌تر و روان‌تر شود.

سرمست با بیان اینکه در جریان ا بازدید، گفت‌وگوهایی با مسافران داخل قطار انجام شده است، گفت: یکی از مطالبات جدی شهروندان، افزایش ساعات خدمات‌رسانی مترو است. باید استفاده از وسایل نقلیه عمومی تشویق شود تا فرهنگ صحیح ترافیکی در شهر نهادینه شده و تمایل عمومی به استفاده از حمل‌ونقل عمومی افزایش یابد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با تأکید بر حمایت استانداری از تأمین منابع مالی پروژه تصریح کرد: موضوع فاینانس، بزرگ‌ترین گام در مسیر تکمیل خط ۲ مترو است و در این زمینه، پشتیبانی کامل از مدیریت سازمان قطار شهری، به‌ویژه آقای اصغر باقری‌فر، صورت خواهد گرفت تا این پروژه با اراده موجود در میان کارکنان به سرانجام برسد.

وی در پایان با اشاره به نظارت مستمر بر روند اجرای پروژه خاطرنشان کرد: حمایت‌های استانداری و دولت از پیشرفت متروی تبریز واقعی و عملیاتی است و توسعه حمل‌ونقل عمومی را یکی از ارکان اصلی کاهش ترافیک و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان تبریز می‌دانیم.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=192240

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.