۱۶۰ هزار فناور در کشور فعال هستند/ آموزش فناوران در دستور کار - یاز اکو
سیاسیفن آوری

۱۶۰ هزار فناور در کشور فعال هستند/ آموزش فناوران در دستور کار

به گزارش یازاکو، حسین سیمایی صراف روز سه‌شنبه در جمع فعالان فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی، افزود: گفت: طرح ویژه‌ای برای آموزش فناوران در سطح کشور در دستور کار داریم تا کیفیت فعالیت‌های آنان بیش از پیش ارتقا یابد.

وی ادامه داد: فقط در سال جاری، هشت هزار دانشجو پیش از ورود به پارک‌های علم و فناوری، آموزش‌های لازم را گذرانده‌اند.

وزیر علوم با تأکید بر اهمیت کیفیت‌بخشی به فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان، توضیح داد: اجرای این طرح و ارائه آموزش‌ها با هدف ارتقای سطح کیفی این شرکت‌ها انجام می‌شود.

سیمایی صراف همچنین از برنامه‌ای برای بهبود کیفی پارک‌های علم و فناوری خبر داد و گفت: بر اساس این طرح که از سال آینده اجرایی می‌شود، شرکت‌های ضعیف و کم‌کارایی از پارک‌ها خارج و جای خود را به شرکت‌های قوی‌تر می‌دهند.

وی با ابراز خرسندی از پیشرفت‌های حوزه فناوری در آذربایجان‌غربی، تصریح کرد: استقرار بیش از ۲۰۰ شرکت در پارک علم و فناوری استان دستاوردی قابل توجه است و امیدواریم با ارتقای زیرساخت‌ها، این تعداد افزایش یابد.

وزیر علوم بر اهمیت تبادل علمی و فناورانه با کشورهای همسایه با توجه به موقعیت ویژه آذربایجان‌غربی تأکید کرد و افزود: سطح کیفی مراکز آموزش عالی استان بسیار بالا است و این امر می‌تواند در جذب دانشجویان بین‌المللی تأثیرگذار باشد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا