دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات تبریز، در تبعیضی عجیب و در سکوت رسانه‌ای واکسن دریافت کردند - یاز اکو
آموزش و بهداشتاخبارسیاسیشهرعمومیویژه خبریویژه خبری 2

دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات تبریز، در تبعیضی عجیب و در سکوت رسانه‌ای واکسن دریافت کردند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری یازاکو، در شرایطی که تنها افراد بالای 70 سال و حدود 4 تا 5 درصد مردم ایران واکسن زده بودند، یک هفته پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر، بسیاری از حاضران در صندوق‌ها از جمله نمایندگان فرمانداری شهرستان تبریز دوز اول واکسن را دریافت کرده و طی هفته جاری (و با گذشت یک ماه از تزریق واکسن اول) دوز دوم را دریافت می‌کنند.

برای پیگیری این امر، خبرنگار یازاکو بارها با فرمانداری تبریز تماس گرفت ولی این نهاد، مسئولیت تزریق واکسن را برعهده‌ی دانشگاه علوم پزشکی تبریز انداخته و حتی درباره‌ی اینکه آیا فرمانداری لیست دست‌اندرکاران صندوق‌های انتخاباتی را برای تزریق واکسن به دانشگاه علوم پزشکی داده‌اند، طفره رفت.

پیگیری‌های یاز اکو در مورد واکسن زدن به افرادی که سن پایینی داشته و تنها به دلیل داشتن سمت در برگزاری انتخابات واکسن دریافت کرده بودند از مسئولان مختلف دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز به جایی نرسید و این مسئولان یا از دادن پاسخ طفره رفتند و یا این امر را تکذیب و انکار کردند.

این در شرایطی است که بسیاری از حاضران در فرایند انتخابات خود معترف به دریافت واکسن در روزهای پس از برگزاری انتخابات بودند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا