• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Sunday - 13 July - 2025
10

۱۸ هزار و ۵۴۱ مترمربع از اراضی ملی در جلفا رفع تصرف شد

  • کد خبر : 25685
  • 18 مرداد 1400 - 12:08
۱۸ هزار و ۵۴۱ مترمربع از اراضی ملی در جلفا رفع تصرف شد
یاز اکو - سرپرست راه و شهرسازی جلفا گفت: ۱۸ هزار و ۵۴۱ مترمربع از اراضی ملی این شهرستان با تلاش یگان حفاظت از اراضی ملی، آزادسازی و رفع تصرف شد.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، حوا اسمعیلی، روز دوشنبه با تاکید بر تلاش دوچندان یگان حفاظت از اراضی ملی جلفا برای حفاظت از بیت المال و اراضی ملی این شهرستان، افزود: این میزان اراضی دارای ارزش حدود ۱۱ میلیارد ریال است.

وی اظهار داشت: این اراضی ملی در پلاک ۳۸۰۸ فرعی از ۱۷ اصلی بخش ۱۳ تبریز (جلفا) واقع بوده و با هوشیاری یگان حفاظت این اداره و همکاری مقام قضایی و نیروی انتظامی رفع تصرف شد.

اسمعیلی، ادامه داد: یگان حفاظت اراضی این شهرستان به طور مداوم و مستمر تصرف های احتمالی به اراضی دولتی و ملی را رصد می کند و در صورت مشاهده تخلفات به طور قانونی و به موقع موضوع بررسی و پیگیری قضایی می شود.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=25685

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.