به گزارش پایگاه خبری یاز اکو، بهرام فرهخت با بیان اینکه اکنون روزانه بین ۹ تا ۱۳ هزار مسافر توسط ناوگان ریلی کلانشهر تبریز جا به جا میشود افزود: این در حالی است که تا پیش از شیوع ویروس کرونا آمارهای مربوط به جا به جایی مسافر توسط قطار شهری تبریز بیشتر از این تعداد بود.
وی با اشاره به رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مجموعه شرکت بهرهبرداری مترو تبریز اضافه کرد: دستورالعملهای بهداشتی شامل ضدعفونی تجهیزات، فروش ماسک به نرخ دولتی و ضدعفونی داخل قطار توسط مهپاش سرد در هر سفر به صورت مرتب انجام میشود و این اطمینان را به مسافران و شهرومندان میدهیم که تا حد امکان با رعایت این اصول بهداشتی پیش میرویم.
فرهخت خدمترسانی بیوقفه و تأمین سلامت مسافران را اولویت محوری و مهم شرکت بهرهبرداری مترو تبریز اعلام کرد و افزود: این شرکت وظیفه تعمیرات، نگهداری از تجهیزات و سامانههای حمل و نقل ریلی را دارد که در کنار آن هر روز از ساعت ۶:۳۰ تا ۲۰:۳۰ در حوزه جا به جایی مسافران نیز به ارائه خدمات میپردازد.
طرح مطالعه پروژه قطار شهری تبریز در سال ۱۳۸۰ و عملیات اجرایی آن نیز سال ۱۳۸۴ آغاز شد و در ۱۳۹۴ بخشی از آن به بهرهبرداری رسید؛ این طرح در ۵ خط شامل ۴ خط اصلی و یک خط حومه و در مجموع به طول ۱۰۰ کیلومتر طراحی شده است.
در حال حاضر فاز ۱ و ۲ خط یک قطارشهری تبریز به طول ۱۱ کیلومتر از ایستگاه ائلگلی تا ایستگاه میدان کهن در حال بهرهبرداری است.