به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از مهر، سیدعلی موسوی، ویژگی استاندار انتخابی دولت برای استانها و آذربایجان شرقی را جهادی، انقلابی، پرتلاش و مردمی دانست و اظهار داشت: باید فرد انتخابی، فردی دارای برنامه باشد.
نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی در ادامه به موضوع ” استانداری ویژه” نیز اشاره کرد و گفت: در ابتدا باید ببینیم تعریف از استانداری ویژه چیست؟ با توجه به مباحثی که در این خصوص مطرح میشود دو استان خوزستان و سیستان و بلوچستان استانداری ویژه خواهند بود چرا که این دواستان جزو استانهای محروم بوده و دارای مشکلات و بحرانی است که برای رفع این این بحرانها باید برای استانداران این استانها یک اختیارات ویژه ای بدهند، اگر از این دیدگاه نگاه کنیم استان آذربایجان شرقی بحران جدی ندارد.
موسوی ادامه داد: اما اگر از این زاویه نگاه کنیم که برای استاندار ویژه یک اختیارات ویژه و خاص را بدهند و در جلسات هیئت دولت حضور یابد، این مهم برای استان ما نیز نیاز بوده چرا که پتانسیل و ظرفیتهای بزرگی دارد.
مطرح کردن اسامی گزینهها در این برهه به صلاح نیست
عضو مجمع نمایندگان استان آذربایجان شرقی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مجمع نمایندگان استان گزینه مشخص یا خاصی را برای استانداری در نظر دارد؟ پاسخ داد: مجمع نمایندگان استان گزینههای زیادی را برای استانداری آذربایجان شرقی بررسی میکند که مطرح کردن اسامی گزینهها در این برهه به صلاح نیست.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در پاسخ به دیگر سوال مبنی بر اینکه مهمترین اولویتهای استاندار جدید آذربایجان شرقی چیست؟ پاسخ داد: بحث ایجاد اشتغال، رفع بیکاری و مسائل اقتصادی و معیشتی باید از اولویتهای استاندار بوده و توجه ویژه ای به این مهم داشته باشد.
نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی در ادامه ابراز کرد: همچنین استاندار جدید آذربایجان شرقی باید نسبت به جبران برخی کوتاهیها و بی عدالتیهایی که در دولتهای قبل نسبت به استان شده اهتمام و برنامهای ویژه داشته باشد.
موسوی در پایان گفت: استاندار آینده آذربایجان شرقی باید شناخت کاملی از ظرفیتهای استان داشته باشد و بتواند از این ظرفیتها در راستای توسعه استان استفاده کند همچنین توجه به حوزه صنعت استان باید از مهمترین برنامههای استاندار جدید باشد.