• امروز : افزونه پارسی دیت را نصب کنید
  • برابر با : Saturday - 2 August - 2025
4

سفیر ترکیه در تهران تاکید کرد: روابط فرهنگی و هنری نقش موثری در تحکیم پیوندهای مهر و دوستی دارند

  • کد خبر : 33503
  • 22 مهر 1400 - 8:20
سفیر ترکیه در تهران تاکید کرد: روابط فرهنگی و هنری نقش موثری در تحکیم پیوندهای مهر و دوستی دارند
یاز اکو_سفیر ترکیه در ایران ضمن ابراز خرسندی از حضور در برنامه بزرگداشت حافظ تاکید کرد: روابط فرهنگی و هنری و ادبیات کلاسیک نقش موثری در تحکیم پیوندهای مهر و دوستی میان مردم و کشورها برعهده دارند.

به گزارش واحد ترجمه پایگاه خبری یاز اکو به نقل از خبرگزاری آناتولی پروفسور دریا اورس، سفیر ترکیه در ایران در اولین «شام دوستی» موسسه فرهنگی اکو که به مناسبت روز بزرگداشت «حافظ، شاعر دوستی» به صورت شب شعر دیپلماتیک با حضور سفرای کشورهای عضو اکو و برخی سفرای کشورهای اروپایی برگزار شد، حضور یافت.
وی در حاشیه این مراسم در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی اظهار داشت: بیستم ماه مهر، روز بزرگداشت شاعر بزرگ ایرانی حافظ شیرازی است.ما نیز به همین مناسبت به دعوت موسسه فرهنگی اکو در مراسم «شام دوستی» حضور یافتیم.
اورس در ادامه گفت: همه حضار ابیاتی از حافظ را به زبان‌های فارسی، ترکی و دیگر زبان‌ها قرائت کردند. به این ترتیب فضا و محیطی برای توسعه روابط دوستی، محبت و برادری میان کشورها از طریق ادبیات ایجاد شد.
وی تصریح کرد: نه فقط روابط سیاسی و تجاری بلکه روابط فرهنگی و هنری و ادبیات کلاسیک نقش موثری در تحکیم پیوندهای مهر و دوستی میان مردم و کشورها برعهده دارند.
اورس خاطرنشان کرد: امشب اشعار حافظ شیرازی که تاثیر زیادی بویژه در ادبیات کلاسیک ترک داشته است، را به زبان‌های ترکی و فارسی خواندیم.

سفیر ترکیه در تهران ضمن ابراز خرسندی از حضور در این برنامه به همراه سایر سفیران و رایزنان فرهنگی در ایران، گفت: بار دیگر قدرت شعر و ادبیات را دیدیم و می‌خواهیم آن را به دیگران نیز نشان دهیم.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=33503

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.