• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
7

اجرای ۱۲۶۷ هکتار سیستم آبیاری نوین در اراضی آذربایجان شرقی طی سالجاری

  • کد خبر : 34349
  • 28 مهر 1400 - 10:00
اجرای ۱۲۶۷ هکتار سیستم آبیاری نوین در اراضی آذربایجان شرقی طی سالجاری
یاز اکو - مدير آب و خاک و امور فني مهندسي سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي از اجراي 1267 هکتار سيستم آبياري نوين در اراضي استان طي سالجاري خبر داد و افزود: 8123 هکتار سيستم آبياري نوين ديگر نيز در اين منطقه در دست اجرا است که ۱۱۳۰ هکتار از اراضي تجهيز شده در حوضه درياچه اروميه واقع شده است.

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس کامران یوسفی راد درگفتگو با خبرنگاران با اشاره به تعهد سازمانی جهادکشاورزی استان برای اجرای۲۰۰۰ هکتار سیستم آبیاری نوین درحوضه دریاچه ارومیه گفت: با بهره برداری ازسیستمهای آبیاری در دست اجرای این منطقه امسال می‌توانیم دوبرابر تعهدات خود رادر این زمینه عملیاتی کنیم.

وی با بیان اینکه تاکنون ۱۴۳ پروژه آبیاری در این منطقه افتتاح شده است ادامه داد: ۳۲۵ پروژه دیگر نیز در حال تکمیل روند احداث است.

وی در تشریح طرح‌های آبیاری اجرا شده در حوضه دریاچه ارومیه، اظهار کرد: در سطح ۷۱.۳۲ هکتار اراضی شهرستان‌ها، سیستم آبیاری بارانی عملیاتی شده و ۱۵۸۰.۳۶هکتار دیگر نیز در دست اجرا است.

مدیر آب وخاک و امور فنی مهندسی سازمان از اجرای سیستم آبیاری قطره‌ای در ۹۷ هکتار از اراضی حوضه دریاچه ارومیه خبر داد و افزود: در سطح ۱۷۳۰ هکتار دیگر نیز این نوع سیستم آبیاری نوین در دست احداث است.

مهندس یوسفی راد ادامه داد: در سطح ۹۶۲٫۱۵ هکتار، سیستم آبیاری کم فشار عملیاتی شده و در ۲۵۶۱ هکتار نیز در حال عملیاتی شدن است که امیدواریم تا پایان سالجاری شاهد افتتاح تمامی این پروژه‌های در دست احداث باشیم.

وی خاطرنشان کرد: در میان شهرستان ‌هایی که پروژه‌های آبیاری افتتاح شده، شهرستان تبریز با ۳۱۲٫۴۱ هکتار، سراب با ۲۷۳٫۶۵ هکتار و مرند با ۲۶۶٫۳۶ هکتار سیستم آبیاری نوین، مناطق پیشتاز در این زمینه بودند.

مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اهمیت تجهیز اراضی و باغات سطح استان به سیستم‌های آبیاری نوین، تاکید کرد: برای استفاده بهینه از منابع آبی موجود، توسعه روش‌های نوین آبیاری و جایگزین کردن آن به جای آبیاری سنتی توسط کشاورزان امری ضروری است.

وی با تاکید بر لزوم استفاده کشاورزان از روشهای نوین آبیاری، گفت: استفاده از آبیاری تحت فشار، اصلاح روشهای سنتی، اصلاح و بهسازی کانالهای آبیاری، احیای قنوات و لوله‌گذاری در انهار به روش سنتی و مکانیزه تا محل مصرف آب می‌تواند در صرفه‌جویی آب نتیجه‌ بخش باشد.

لینک کوتاه : https://yazeco.ir/?p=34349

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ابر برچسب
});