به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، مهندس مجید احمدی در گفتگو با خبرنگاران گفت: امسال در ۱۵۰ هکتار از اراضی این شهرستان محصول سیبزمینی کشت شده و پیشبینی میشود که حدود ۹۰۰۰تن محصول سیبزمینی از مزارع شهرستان برداشت شود.
وی گفت: همه ساله کاشت محصول سیبزمینی در شهرستان هشترود از نخستین روزهای سال در اردیبهشت ماه آغاز و برداشت محصول نیز در اوایل پاییز شروع و در اواسط آبان ماه به اتمام میرسد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هشترود ادامه داد: ۹۵ درصد محصول سیبزمینی کشت شده در شهرستان رقم آگریا و مابقی را از ارقام متفرقه جِلی، فونتانه و ساتینا می باشد .
بالاترین میزان برداشت سیبزمینی با ۱۰۰ تن در هشترود
وی میانگین تولید محصول سیبزمینی در هر هکتار از اراضی شهرستان ۵۰ الی ۶۰ تن اعلام کرد و گفت: به علت استفاده از آبیاری به روش نوار تیپ و روش کاشت مکانیزه به شیوه سه ردیف با ۲ نوار تیپ و نیز جلوگیری از اتلاف آب ، بالاترین میزان برداشت سیبزمینی با ۱۰۰ تن در این شهرستان برداشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هشترود اضافه کرد: در سالجاری استفاده بهینه از کودهای دامی و شیمیایی و ریزمغذی ها، استفاده از ارقام اصلاح شده ضد عفونی شده و کنترل علفهای هرز و مبارزه با آفات و بیماریها در زمان مناسب باعث شده تا عملکرد کمی و کیفی محصول افزایش پیدا کند .