مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب تبریز از پروژهای حیاتی دریاچه ارومیه است - یاز اکو
اخبارانرژیراه و ساختمان

مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب تبریز از پروژهای حیاتی دریاچه ارومیه است

به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از ایرنا، عابدین خرم در بازدید از روند اجرای پروژه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز با ابراز خرسندی از اتمام پروژه و آماده بودن آن برای  بهره‌برداری افزود: خوشبختانه هم پیمانکار و هم مدیران مربوط به صورت جدی پیگیر هستند و تا پایان آبان ماه فاز مایع آن افتتاح می‌شود.

وی با اشاره به بازدید خود از عملیات اجرایی راه‌آهن بستان‌آباد- تبریز، در نخستین ساعات کاری خود، گفت: اگر بخواهیم کارها درست و به‌موقع انجام شود، نیازمند حرکت جهادی هستیم تا موانع را رفع کنیم و کارها از پیشرفت باز نماند.

گفتنی است عملیات اجرایی پروژه مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب تبریز که ظرفیت جمعیت تحت پوشش آن یک میلیون نفر است، از سال ۱۳۹۵ شروع شده و تا یک ماه آینده مرحله فاضلاب‌گیری آن آغاز خواهد شد.

با بهره برداری کامل از این طرح سالانه ۱۳۰ میلیون مترمکعب فاضلاب تصفیه شده تبریز به دریاچه ارومیه سرازیر می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا