به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: مجرمان صفحات جعلی را که دقیقا شبیه به صفحات اینترنت بانک افراد است، طراحی میکنند و تنها تفاوت آنها با صفحات اصلی، آدرس اینترنتی آنها است.
وی افزود: مجرمان با ترفندهایی کاری میکنند که به هنگام جستجوی کابر برای بالا آمدن صفحه اینترنت بانکش، صفحاتی که طراحی کردهاند به جای صفحات اصلی نمایان شود و با همین روش رمز و تمام اطلاعات بانکی کاربر را دریافت میکنند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تاکید کرد: برای ورود به اینترنت بانک از جستجو در موتورهای جستجو خودداری کنید، همچنین سعی کنید آدرس را به خاطر بسپارید و آن را به صورت مستقیم در مرورگر خود تایپ کنید و از طریق سایت اصلی بانک به انجام امورات بانکی خود ادامه دهید.
وی افزود: آدرس اینترنت بانک مدنظر خود را نشانهگذاری کنید، یعنی اینکه پس از اضافه کردن این آدرسها به علاقه مندیهای خود در مرورگر با یک کلیک وارد صفحات مورد نظر خود شوید.
سرهنگ رجبی تصریح کرد: برای تأیید تراکنشهای اینترنتی بسیاری از بانکها در متن پیامکهای اعتبارسنجی که به کاربران ارسال میکنند، نوع تراکنش، مبلغ و حساب مقصد را درج میکنند؛ لذا به متن این پیامکها توجه کنید و همچنین توجه داشته باشید تا رمز پویا و کدهای اعتبارسنجی را برای دیگران ارسال نکنید.