به گزارش پایگاه خبری یاز اکو به نقل از فارس، عباس رنجبر اظهار داشت: معضل ساخت و ساز غیرمجاز و بناهای غیر ایمن در این شهر گسترده بوده و توجه دولت را میطلبد.
وی با بیان اینکه حادثه اخیر در تبریز ضرورت بیش از پیش به اهمیت ایمنی در ساخت و ساز را نشان داد و افزود: آئیننامههای ایمنی ساختمان از سال ۱۳۷۶ در تبریز اجرایی شده است. باوجود همه سختگیریها باز هم ساخت و ساز غیرمجاز در تبریز ادامه دارد و در حال حاضر حدود۱۰۰ هزار واحد مسکونی غیرمقاوم و غیرمجاز در تبریز وجود دارد.
رنجبر ادامه داد: در سالهای اخیر با پدیده ساخت و ساز غیرمجاز واحدهای مسکونی یک طبقهای روبهرو بودیم اما اخیرا ساخت و سازهای طبقهای انجام میشود و برخی شهروندان بر روی سقف خانه اقدام به احداث خانه میکنند که خطرات بیشتری دارد.
وی بیان کرد: چون این خانهها اغلب از کمیسیون ماده ۱۰۰ مجوز دارند، ورود به این خانهها زمانبر و مشکلات قانونی دارد و تا زمان اخذ مجوز ورود، احداث غیرمجاز انجام شده است.
شهردار تبریز متذکر شد: همکاران خود در شهرداری را تحت فشار خواهیم گذاشت تا نظارت بیشتری بر ساخت و سازها انجام دهند و در همین زمینه قرارگاه اقدام تشکیل میشود.
شهردار تبریز تصریح کرد: تشکیل این قرارگاه در قالب لایحهای به شورای شهر پیشنهاد میشود.
وی ادامه داد: اصلیترین موضوع همراهی شهروندان و توجه به ایمنی خودشان در رعایت ساخت و ساز غیرمجاز است.
وی اضافه کرد: تا زمانی که شهروندان همراهی لازم را نداشته باشند، امکان مقابله با ساخت و ساز غیرمجاز وجود ندارد.